PLES SA ZVEZDAMA: Katarina Šišmanović 1.000 evra daje Danijeli Kovačević

Voditeljka napustila šou

PLES SA ZVEZDAMA: Katarina Šišmanović 1.000 evra daje Danijeli Kovačević

Pop kultura -
Danijeli se nalazi u stanje budne kome i želim da zamolim sve da se uključe u akciju i pomognu Danijeli kako bi što pre otišla na terapiju i bila u mogućnosti da konačno konačno upozna svoju ćerku

Katarina Šišmanović i njen plesni partner Aleksandar su treći par koji je napustio šou Plesa sa zvezdama. Oni su u duelu plesali protiv Nigora i Jelene i iako je žiri bio zadovoljan kako su odigrali salsu, samo im je Kosta dao svoj glas, dok su Marija, Nikola i Aleksandar svoj glas dali Nigoru.

Voditeljka je svoju nagradu od 1.000 evra poklonila Danijeli Kovačević koja se nalazi u budnoj komi u koju je upala posle porođaja i još nije upoznala svoju ćerku.

"Nagradu dajem Danijeli Kovačević. Ona se nalazi u stanje budne kome, i želim da zamolim sve da se uključe u akciju i da pomognu Danijeli kako bi što pre otišla na terapije koje bi joj omogućile da konačno upozna svoju ćerku i vidi svoju mamu", rekla je Katarina.

U četvrtoj emisiji žiri su najviše oduševili Lena Bogdanović i Nikola, najmanje su oduševili Milojko Pantić i Zorana i Nikola Nemešević Nemeš i Marija, koji su dobili najmanje glasova, ali je publika odlučila da u duel odu Katarina i Nigor.

Pobednik šoua dobija 25.000 evra koje takođe idu u humanitarne svrhe.

Tok emisije:

21.55 - Marija: Oba para su pokazala zavidan nivo izvođenja, ja moram da pohvalim Katarinu jer je bolje nego sinoć i bili ste više povezani. Nigorov ples sa Jelenama mi se i noć pre svideo, pa će ovo biti teška odluka za žiri.

Glasovi žirija: Nikola glas Nikoli i Jeleni, Kosta zadržava Katarini i Aleksandri, Aleksandar bi da zadrži Nigora i Jelenu, pa Marija mora da odluči. Ovo je moja najteža odluka do sada i ona svoj glas daje Nigor i Jeleni.

21.50 - Džez plešu Nigor i Jelena.

http://www.youtube.com/watch?v=NJYMqOeV4kY

Katarina Šišmanović i Aleksandar plešu salsu.

http://www.youtube.com/watch?v=WCEmJAMQllQ

21.40 - Dalje u takmičenje idu Nemeš i Marija, koji su imali najmanje glasova žirija, Tanja Petrović i Marko, a dovoljno za prolaz imaju i Ivan i Marija, kao i Aleksandar Šapić i Slađana i Milan Kalinić i Jelena.

Par koji ide u duel je Katarina Šišmanović i Aleksandar.

21.45 - Lena je nastupala sa temperaturom, imala je 37,5. Nikola i Lena se mnogo vole, ali se odlično snalaze na plesnom podijumu.

Ja sam kao stepski vuk i njega je jedna tako mila i čedna i produhovna inspirisala da pleše, a mislio je da je to laka zabava, pa i mene tako Zorana inspirisala i shvatio sam da je ples umetnost, rekao je Milojko.

Konačno su žene videle celo telo Aleksandra Šapića i on je obećao da će sve zadatke ispuniti i sve što mu produkcija zada.

21.30 - Uradili smo super posao, rekao je Aleksandar. Svestan sam da sam surov, ali drago mi je da Nikolija nije u duelu. I baš zbog toga što je razmažena dobro joj je legao ples koji je slobodniji. Od nje može još mnogo da se očekuje, ali to zavisi od nje i njenog partnera, rekao je Aleksandar.

Meni se dopalo kako je Aleksandar otplesao jer je muževan i dominanta, želim da ga pohvalim kako je sa lakoćom mahao plaštom i on se sa njim poigrava, kao gladijator, bila je oduševljena Šapićem Marija. Dok je Aleksandar rekao da će se Kosta skinuti do pojasa, ali je odgovorio kako to najbolje radi Mulen Ruž.

Milan Kalinić je oduševio žiri engleskim valcerom gde se voditelj odlično držao do kraja i kako se sjajno snašao.

21.25 - Gost Plesa sa zvezdama je Sergej Ćetković koji će ove godine predstavlati Crnu Goru na Evroviziji pesmom "Moj svijet".

http://www.youtube.com/watch?v=Xym7CQFFTOU

21.15 - Sa pripremama za novi nastup mogu da počnu Nikolija i Ignjat, ovo je prva njihova emisija a da ne idu u duel, Tanja Bošković i Marko, Lena Bogranović i Nikola, a dovoljno poena za prolaz imaju i Milojko Pantić i Zorana, Vanesa i Vlada.

Prvi par koji ide u duel su Nigor i Jelena.

21.00 - Irina i Aleksa su najavili početak velike drame jer dva para će morati da odu u duel.

Kosta je rekao da je prezadovoljan takmičarima koji se veoma trude, dok je Nikola imao najlepši Vaskrs u životu. Aleksandar, koji je najstriži žiri, rekao je da se vidi da se parovi trude i da sve ide na bolje, dok je za Mariju svaka veče novo uzbuđenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track