PREGLED DANA Jelena Jovanović: Najgore sam prošla na Farmi, ko zna šta me čeka napolju!

Izneverio je Edin

PREGLED DANA Jelena Jovanović: Najgore sam prošla na Farmi, ko zna šta me čeka napolju!

Stars -
Ja sam ovde najgore prošla, realno. Prvo sa Tutom, pa onda Edin... Mogu samo da zamislim šta će mi Tuta napakovati još i šta me čeka kad izađem, požalila se Jelena

Jelena Jovanović komentarisala je sa Katarinom Grujić Edinov i Marijanin izlazak, te zaključila da je u ovom rijalitiju najgore prošla.

"Činjenica je da je on bio sa Marijanom u đakuziju, a ja sam ovde prošla kroz torturu", rekla je Jelena Katarini. Grujićeva se iznenadila jer je, kako kaže, mislila da nisu bili istovremeno u đakuziju.

"Ne, bili su zajedno. Ja sam ovde najgore prošla, realno. Prvo sa Tutom, pa onda Edin... Mogu samo da zamislim šta će mi Tuta napakovati još i šta me čeka kad izađem", požalila se Jelena.

21.23 - Vajs je rekao Šekiju da ne sme da oprosti Jeleni Golubović što ga je uvredila i pominjala unuke.

"Ako te vidim da progovoriš sa Jelenom do kraja Farme, onda stvarno nemam reči. Preko ovoga ne smeš da pređeš, uvredila ti je unuke", rekao je Vajs.

21.03 - Igra istine.

Edin je pitao Simonidu da li je razočarao Japa što je nije postavio za slugu.

"Nadala sam se da hoće, ali bila sam skeptična. Povredio me je, a mislim da je želeo da se zbliži sa vama", rekla je Simonida.

Simonida je pitala Marijanu sa kim bi otišla u hotel da je mogla da bira. Marijana je rekla da je to Marko Vukotić.

Šeki je prokomentarisao da je Zorica najveći lažov i najveže zlo na farmi.

20.40 - Jelena i Edin rezgovaraju o situaciji sa Marijanom.

Naime, Edin je želeo da razgovara sa Jelenom, međutim ona nije.

"Kad sam ja htela da pričamo, kulirao si me, sad ja neću", rekla je Jelena. Edin je besno ustao iz kreveta i rekao joj da greši u koracima.

"Tako možeš da se ponašaš sa nekim drugi, a sa mnom ne", rekao je Škorić i dodao da se malo zanela.

Ona je kasnije ustala da bi oprala kosu, a Edin je išao za njom želeći da razgovaraju.

"Nisam ustala da bih pričam sa tobom već da perem kosu", rekla je. On je išao za njom i pokušavao da joj objasni. "A kad sam te zvala da pričamo, nisi želeo", rekla je, dok je Škorić rekao da je nešto radio.

Edin joj je ispričao šta je radio i zakleo se us voju decu da je najviše od svega želi da bude sa njom. "Moja osećanja se prema tebi nisu promenila, još su jača", rekao je Edin, ali Jelena je rekla da mu ne veruje i da na Farmi svi zadaci mogu da čekaju pola sata.

Jelena kaže da je očekivala da će Edin ostati sa njom, kad se vratio, jer joj je nedostajao, međutim, on joj je priznao da je bio u đakuziju sa Marijanom i to je nju razočaralo.

20.36 - Proka je proglasio vanredno stanje, a onda je Marko trebalo da podeli zadatake, međutim došlo je do svađe između Zorice i Marka.

"Na imanju je došlo do tenzije, a onda su ljudi krenuli da mi dobacuju, ovaj manje radi, ova ne, baš sam bio nervozan, jer su me probudili, ali sad sam ok", rekao je Marko.

20.30 - Ivan i Sara su se grudvali. Zapravo Ivan je grudvao Saru.

"Nemoj mi ubacivati sneg, prehladiću se, nemoj to da mi radiš", rekla je Sara. Ivan ju je pitao da li je nekad jela sneg kad je bila mala.

"NIsam jela sneg, nisam šišala barbike i nisam se družila sa dečacim", rekla je i počela da se žali da joj je mokar vrat i leđa i da ne može sa njim da šeta.

20.09 - Marijana i Edin su dobili nagradu i oni su bili u hotelu.

Oni su spavali zajedno u bračnom krevetu, bili u đakuziju, na masaži... Marijana kaže da je bilo fenomenalno.

"Svi očekuju nešto, Edin ima devojku, svi misle da će se oni tamo smuvati, a naravno da neće", rekao je Boris.

Katarina i Boris pričaju šta bi se desilo kada bi njih dvoje bili u hotelu i đakuziju.

"Evo, Zadrugo, videćete ako dobijemo nagradu šta će biti", rekla je Kaća.

"Misle da se Marijana i ja nisamo dovoljno upoznali da bismo pobedili. Mislim da je Žarkjo iz druugih razloga nas izabrao", rekao je Edin.

Ivan je pitao Marijanu da li je bilo nešto... Edin kaže da su ih čim su stigli pitali da li su spavali zajedno i ostalo, ali da ga ne zanimaju provokacije.

Jelena Jovanović kaže da joj taj zadatak nije prijao.

Jelena Golubović je pitala Edina da li je bilo flerta u hotelu. Jelena J. je rekla da ona veruje Edinu, ali da je nerviraju ukućani. "Stvarno si me razočarala Jelena, to nije lepo", rekla je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track