PREGLED Jelena J. podvalila Jeleni G: Poslužila joj bajatu kafu!

Farma 5

PREGLED Jelena J. podvalila Jeleni G: Poslužila joj bajatu kafu!

Stars -
Zadruga je saopštila da je Jelena Jovanović uspešno obavila svoj tajni zadatak. Naime, ona je morala svako jutro da rani, i Jeleni Golubović kuva prvu jutarnju kafu

Jelena Jovanović uspešno je izvršila svoj tajni zadatak, a to je da svako jutro prvu jutarnju kafu sprema Jeleni Golubović i donosi joj u krevet.

Kako je rekla, nimalo lako joj nije bilo da to radi, jer je morala da ustaje pre svih i loži vatru na šporetu, kako bi onda u krevet rediteljki nosila kafu. Ona se zahvalila Golubovićki što joj je pomogla u izvršenju zadatka, jer je rediteljka očito provalila da je pevačica na tajnom zadatku, te nije zanovetala, već je bila maksimalno kooperativna.

Takođe, izvinila se što je jednom morala da joj odnese kafu od sinoć. "Ustala sam, bilo je užasno hladno, šporet nenaložen, i nisam imala snage da ložim vatru, pa sam uzela svoju kafu što mi je od sinoć ostala, i to sam joj odnela", kazala je Jovanovićeva, a rediteljka je to potvrdila, te sa osmehom kazala da se nije ljutila.

Inače, Jelena Jovanović je za uspešno obavljen zadatak dobila farbu za kosu. Međutim, zaključila je da sa tom farbom neće moći da dovoljno izbledi kosu, pa ju je galantno poklonila rediteljki. Inače, i Golubovićeva je istom nagradom takođe nagrađena za uspešno obavljen tajni zadatak, a to je da Ekrema Jevrića nauči delu neke svoje predstave.

FARMU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE.

17.41 - Edin, Ivan i Jelena Jovanović se svađaju.

Ivan je rekao da je Jelena sebi dozvolila mnoge stvari koje niko od njih nije sebi dozvolio. Jelena ga je pitala koje szu to stvari.

"Pa znaš i sama, mislim da nisi glupa devojka", rekao je Ivan i dodao: "Ja od kad sam ušao ovde, ja ne zatvaram usta, ja sam isti sve vreme ovde". Onda se ubacio i Edin koji je rekao da to nije tačno.

"Jao Edine tek ti nisi isti", rekao je Ivan.

"Ja nisam robot, kad sam ljut ljut sam, ne mogu da glumim", rekao je Škorić.

Ivan smatra da se Jelena promenila "U početku si bila tiha, a sad si se kao probudlila pa se savađaš", rekao je Marinković.

17.57 - "Što se tiče Jelene G mogu samo da kažem da je igrala najprljaviju igru u istoriji Farme!, rekao je Vajs.

17.35 - Ivan i Sara se i dalje raspravljau.

"To što si ti ljubomoran nije moj problem", rekla je Sara. Ivan smatra da ga Sara ne poštuje.

"To što si nekog drugog a ne mene stavila da bude glavni za nešto je, po mom mišljenju, nepoštovanje", rekao je Ivan, a Sara je pokušala da mu objasni da ima plan.

"Nema veze, poznajem te više od sto dana, ali izdržaće Ivan i ovo", rekao je Marinković.

17.27 - Vajs je gotovo siguran da će ga Sara postaviti za slugu.

"A ja sam je od početka branio i podržavao i onda sam nisam smeo da kažem šta mi je Ćemo rekao za Akija, ali rekao sam joj indirektno", pravdao se Vajs Edinu.

17.16 - Suzana je izabrala za slugu svoju mezimicu Saru Trajanović.

"Bilo je očigledno da će Suzana postaviti Saru za gazdu, to smo svi znali", rekao je Ivan.

Sara je postavila Edina da bude zadužen za muškarce. "Ivica mi je malo neozbiljan, on će meni tu da pomaže malo, gore- dole, levo-desno", rekla je Sara.

Romana smatra da će se Sara odlično snaći.

"Siguran sam da ću ja biti sluga, jer je to osveta tog ve-ce klana", rekao je Vajs.

"Meni je drago što je opet neko mlad gazda, nadam se da će je farmeri slušati i da ona neće histerisati", rekla je Marijana. Zorica smatra da Suzana ne zavodi autoritet već da je takva.

Ivanu je zasmetalo što ga Sara nije stavila da bude glavni za muškarce. "Meni to smeta, kako tebi smetaju neke stvari, tako i meni", rekao je Marinković.

"Ok, razumela sam te, ali ja sam te tri puta jurila po kući da razgovaramo, a ti nisi hteo. Pa šta, jesam li ja budala da te jurim", pitala ga je Sara. Ona je rekla a kraju Ivanu da joj se ne obraća i da će videti sutra šta će se desiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track