Uroš zabrinut za Avu: Boli li te ruka?!

Sami u kombijiu

Uroš zabrinut za Avu: Boli li te ruka?!

Stars -
Kaskader je pitao Hrvaticu da li je još boli ruka, a potom je spominjao i rode, aludirajući na bebe

U Kući Velikog brata jutros je sve usporeno. Maja Volk sprema svoj doručak dok je Žarko pričao da je jedna žena rak dojke izlečila meditacijom, dok su ostali ukućani u svojim sobama. Ava i Uroš posle izbacivanja iz Vlade Velikog brata prespavali su u kombiju. Ta izolacija im nije previše teško pala i imali su celi kombi samo za sebe. Ispod jorgana su i jutros razmenjivali nežnosti.

Veliki brat je pitao Avu kako je spavala, a ona je rekla da je odlično prespavala i da je sanjala uspehe i da je bilo dobro i pored uslova u kojima su. Uroš je pitao da li je još boli ruka, a potom je spominjao da će doći rode, aludirajući na bebe.

Uroš je rekao da je on u Velikom bratu da bi mislio, a Ava da radi i zavodi. Urošu uopšte neće nedostajati braća blizanci, dok Hrvatici Dragutin Topić s kojim nikako nije mogla da nađe zajednički jezik.

Veliki brat je pozvao Dragutina Topića u ispovedaonici u kojoj ga je dočekala gomila para. I svaki dan mora da proverava da li su sve pare na broju i da daje report Velikom bratu. Topić misli da mu neće biti teško da sačuva gomilu jer je celog života samo štekao pare.

Pri tom, mora da pazi da ga ne uhvati šef policije. Najpre mora da prebroji novac da bi znao tačan iznos, a njegova obaveza je da svako jutro i uveče pred spavanje broji pare.

"Moram da ih sakrijem u čarapu, kad nema parketa da ga dignem", rekao je Dragutin Topić koji je ove nedelje u ulozi Žućka, i dodao da se za ovo ide u zatvor. Veliki brat mu je dozvolio, na njegovo insistiranje, ukoliko uspešno izvrši zadatak, može da zadrži 10 odsto od ukupnog iznosa novca.

Na pitanje Velikog brata šta misli ko će da motri na njega, Dragutin je odgovorio da će to sigurno biti Aleks Nes. Dragutin je rekao Velikom bratu da sa klincima ne može da nađe zajednički jezik, ali su zato stariji super i sa njima se gotivi.

U kući Velikog brata sinoć su održani parlamentarni izbori na kojima je odlučeno ko je u Vladi, a ko u opoziciji.

Iako su ukućani međusobno glasali ko će da zauzme koju poziciju, konačna odluka o njihovoj podeli zapravo je pripala tajnim ukućanima Maji, Soraji i Miliću. Oni su odlučili da iz Vlade budu izbačeni Uroš i Ava koji su postali opozicija.

Ava je već posle nekoliko sati boravka u kući izazvala pravu pometnju među momcima.

Priča se čak da je Ava dobila 9.000 evra ne bi li imala seks u Velikom bratu. Starleti je trebalo manje od tri sata da zavede Uroša i da ima seks sa njim. Iz produkcije nezvanično kažu da ga je Ava zadovoljavala samo rukom, ali snimci pokazuju da se pod jorganima svašta dešavalo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track