SNAŠAO SE U MAGLI: Partizan golom Jojića savladao Voždovac za prvo mesto
Foto: Partizan

Ulovili Zmajeve

SNAŠAO SE U MAGLI: Partizan golom Jojića savladao Voždovac za prvo mesto

Fudbal -
Crno-beli odigrali meč bez klasičnog špic igrača, a jedini gol pao u 35. minutu
1 / 4 Foto: Partizan

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana savladali su kao gosti na stadionu Obilića Voždovac sa 1:0 (1:0) u poslednjem meču 13. kola Jelen Super lige .

Jedini pogodak na utakmici delo je Miloša Jojića u 35. minutu. Jojić je primio loptu od Ninkovića, ušao u kazneni prostor i matirao Perića.

Crno-beli su se ovom pobedom vratili na vrh tabele Jelen Super lige. Partizan ima 27 bodova, jedan više od večitog rivala Crvene zvezde, dok je na trećem mestu Čukarički sa 22 boda. Voždovac je ostao na 12. poziciji sa 13 bodova.

Zbog neadekvatnih bezbednosnih uslova na stadionu u Zaplanjskoj ulici, odlučeno je da se meč odigra na Vračaru, a zbog ispada na meču s Novim Pazarom, "Zmajevi" na stadion nisu smeli da puštaju navijače.

Domaćin se tokom utakmice nekoliko puta bunio zbog sudijskih odluka, a trener Voždovca, bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Lalatović, posle meča je ocenio da su sudije odlučile pobednika meča.

VOŽDOVAC - PARTIZAN 0:1 (0:1)Stadion: Obilića. Bez publikeSudija: Miodrag Gogić. Pomoćnici: Jovica Milin, Ivan Mrkić

Strelci: Jojić 35.VOŽDOVAC: Perić, Jašić, Dragović, Ćulibrk, Lalić, Mićić, Sekulić, Milovanović, Marušić, Obradović, Veljović.PARTIZAN: Stojković, Obradović, Ostojić, Stanković, Volkov, Đemba Đemba, Ilić, A. Živković, Jojić, Ninković, Luka.

TOK MEČA

2. POLUVREME

KRAJ UTAKMICE

90+1. minut - Sporna situacija u šesnaestercu Partizana, čini se da je jedan igrač crno-belih igrao rukom, ali je Gogić, koji je bio sasvim blizu, odmahnuo rukom.90. minut - Izmena u Partizanu, umesto Luke u igri je Petrović.88. minut - Ponovo je Ninković probao šut. Izveo je skraćeni korner sa leve strane, video da je Perić izašao nekoliko metara i pokušao da ga matira, ali je pogodio spoljni deo mreže.86. minut - Gužva u kaznenom prostoru Voždovca, Ćulibrk je laktom udario Volkova u skoku, reagovali su igrači Partizana, ali nije bilo penala.77. minut - Prva izmena u Partizanu, umesto Andrije Živkovića u igri je Saša Marković. Rašović pojačava sredinu terena u finišu meča.76. minut - Izmena u Voždovcu, umesto Lalića u igri je Đorđević.71. minut - Kakva prilika za Voždovac! Na drugoj stativi je potpuno sam bio Lalić, ali je uspeo da prebaci gol Partizana sa svega 2-3 metra.70. minut - Žuti karton za Andriju Živkovića. Povukao je sa leđa Milovanovića i zasluženo požuteo.65. minut - Učestali su "obračuni" Ninkovića i Perića, ovog puta je mladi fudbaler Partizana dobio upotrebljivu loptu od Ilića na ivici šesnaesterca iskosa sa leve strane, potom je stigao do sredine i uputio šut, ali Perić ponovo brani.64. minut - Prva izmena na meču i to prinudna. Umesto povređenog Sekulića u igru kod Voždovca ulazi Ožegović.59. minut - Ponovo su u glavnim rolama igrali Ninković i Perić, i ponovo golman Voždovca izlazi kao pobednik posle slobodnjaka sa oko 25 metara.55. minut - Ilić je lepo uposlio Ninkovića na ivici šesnaesterca, ovaj šutira ali Perić brani.54. minut - Sjajan šut Obradovića, napadača Voždovca, Stojković krajnjim naporima izbacuje loptu u korner. Posle centaršuta otklonjena je opasnost.51. minut - Prva ozbiljnija situacija u drugom poluvremenu, domaćin je imao korner, Stanković je intervenisao, a domaćini su tražili igranje rukom nekog od fudbalera Partizana u kaznenom prostoru.

1. POLUVREME

Kraj 1. poluvremena

45. minut - Saša Ilić sa ivice šesnaesterca šutira pored gola.43. minut - Velika prilika za Voždovac i neverovatni Stojković! Veljović je šutirao sa pet metara, a golman Partizana na neverovatan način odbranio.38. minut - Odlična prilika za Voždovac. Dragović je sa svega 3-4 metra glavom zahvatio centaršut, ali je prebacio gol Stojkovića.35. minut - GOOL!!! Miloš Jojić je iskoristio odličnu asistenciju Ninkovića, izašao sam ispred Perića između dvojice igrača domaćeg tima i potom po zemlji ispod golmana "Zmajeva" poslao loptu u mrežu. Njegov četvrti gol ove sezone.33. minut - Sporna situacija u kaznenom prostoru Partizana, Veljković je pao posle duela sa Ostojićem, ali sudija Gogić koji se nalazio blizu, odmahuje rukom.31. minut - Nova prilika za Voždovac, Sekulić je probao iz srca šesnaesterca posle centaršuta sa desne strane, Stojković, iako je bio nesiguran, uspeo je da odbrani.21. minut - Ponovo je Živković bio u velikoj prilici, ali je Perić ukrotio šut mladog fudbalera Partizana.20. minut - Gusta magla se spustila na stadion na Vračaru. Ninković je pokušao sa ivice šesnaesterca, ali udarac nije bio jak.19. minut - Andrija Živković je propustio veliku priliku. Posle kornera i gužve u šesnaestercu lopta je došla do mladog Živkovića koji iskosa sa desne strane prebacuje gol Voždovca.13. minut - Jojić je šutirao sa oko 20 metara, ali lopta ide preko gola.11. minut - Prvi žuti karton na utakmici. Dobio ga je Ćulibrk zbog nepropisnog starta nad Lukom koji je bio u prodoru.9. minut - Prva prilika za Partizan, korner, pokušali su Stanković i Ostojić, ali ništa od veće opasnosti po gol domaćina.7. minut - Velika prilika na meču za Voždovac. Sekulić je odlično uposlio Marušića koji je bio brži od Đembe Đembe, uleteo je u šesnaesterac, ali je Stojković fudbalski rečeno, ušao u šut napadaču Voždovca.

http://www.youtube.com/watch?v=fPBIixpUGao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track