X STAR KOREOGRAFI: Najbitnije je da kandidat ima volju i želju za scenski pokret!

Ples kao važan deo nastupa

X STAR KOREOGRAFI: Najbitnije je da kandidat ima volju i želju za scenski pokret!

Pop kultura -
Tema večerašnje emisije je kretanje i koreografija kandidata, a koreografi su rekli da je najbitnije da pevač, kanidat ima volju i želju da radi

Gosti četvrte emisije "X Star", koja prati najpopularniji pevački šou program na svetu X Factor su Milica Cerović i Toma Đorđević, koreografi i Mi

Slavko se izdvojio kao igrač. "On je naša Bijonse. Definitivno se izdovjio u X factor. Nije tačno da ako si dobar pevač da ti ne treba koreografija. Pored glasa, uz koreografiju možete bolje da pokažete emociju. Publika može bolje da uhvati vašu emociju", smatra Milica Cerović.

Oni smatraju da nije dovoljno samo izaći i pevati. Toma Đorđević smatra da bi najlakše radio sa Eminom, sa kojom je već radio, a oboje su se složili da bi najveći izazov bio Kiki. "Muzičari su skloni da se ukoče kad im se skloni gitara!", rekla je Milica.

"Na audiciji ne bih toliko insistirao na scenskom pokretu, ali već na sceni moraju odmah malo da se pokažu", misli Toma, dok Milica smatra da bi kandidati odmah da prikažu šta znaju. "Moram da vidim da li ih to zanima. Mada ne bih nikad zamerila da ne umeju da igraju", rekla je Milica.

Voditeljka je pitala kako koreografi uče ljude disanju tokom nastupa. "Plesači moraju da drže stegnut stomak radi centra tela. Učili smo i kako se diše dok se pleše i peva. Tehnika disanja je drugačija od pevanja. Disanje se zasniva na leđima. Otvaraju se leđa da bi mogli da oslobodimo stomak", rekla je Milica Cerović.

Koreografi smatraju da je bitno ko je kakva osoba i da daje svoj maksimum. "Zavisi i kojom brzinom radi. Ako žurimo, onda je mnogo bitno da pevač već ima neko iskustvo. Ali najbitinije je da neko ima volju i želju da radi", misli Milica Cerović i dodala da svi kandidati u X Factor žele da rade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track