ZVEZDE GRANDA: Filip, Katarina, Ljubomir, Damir i Anastazija idu dalje!

Jaka konkurencija

ZVEZDE GRANDA: Filip, Katarina, Ljubomir, Damir i Anastazija idu dalje!

Stars -
Filip Kićanović, Katarina Gardijan, Ljubomir Perućica, Damir Džakić i Anastazija Mitrović plasirali ostavili su najjači utisak na žiri i plasirali se u dalji tok takmičenja

Filip Kićanović, Katarina Gardijan, Ljubomir Perućica, Damir Džakić i Anastazija Mitrović plasirali su se u drugoj emisiji osme sezone Zvezda granda u dalji tok takmičenja.

Oni su žiri osvojili svojim glasom i dobili priliku da se dokažu u daljem takmičenju.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjivao je stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditeljski par su bili Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

ZVEZDE GRANDA UŽIVO PRATITE OVDE.

23.50 Žiri ima težak zadatak. Oni moraju da izaberu 5 kandidata koji prolaze u dalje takmičenje.

23.39 Sledi baraž. Žiri ima prilike da čuje svih 12 kandidata. Svako njih će otpevati po referen jedne pesme akapela, bez pratnje.

23.32 Anastazija Mitrović nastupa pod brojem 17 i peva pesmu Marije Šerifović "Molitva". Bosanac se šalio sa Lukasom: "Aco, povuci malo, ti voliš ove zabavnjake". Anastazija, koja je inače sa Kosova, dobila je svih pet glasova.

23.27 Kandidat broj 16 je Filip Kićanović, a peva pesmu Šabana Šaulića "Šadrvani". Bosancu se izgleda dopao Filip, jer je nakon nekoliko taktova pritisnuo taster. Kandidat je prošao dalje sa svih 5 pritisnutih tastera.

23.21 Broj 15 je Aleksandra Popović koja peva Severininu pesmu "Dobrodošao u klub". Snežana je odmah prokomentarisala da je pesma inostrana i da svi obrate pažnju. Takmičarka nije imala dovoljno pritisnutih tastera od strane žirija. Produkcijski žiri koji čine Brena i Boba odlučio je da kandidatkinja prolazi dalje.

23.03 Četrnaesti kandidat je Nina Neis, koja peva pesmu Marije Šerifović "Jedan vidi sve". Kandidatkinja je prošla.

22.57 Vladimir Sarić iz Novog Pazara peva pesmu Harisa Džinovića "Samo zbog tebe sam tu". On je kandidat pod brojem 13. Svi članovi žirija su pritisnuli taster osim Šabana. Produkcijski žiri je odlučio da kandidat prolazi.

22.52 Andan Memić je dvanaesti takmičar i peva pesmu Saše Matića "Noći u Sibiru".Lukas je prvi pritisnuo taster, a za njim u skoro isto vreme Zorica i Snežana. "Napokon neki da nešto ubode", prokomentarisala je Zorica. Kandidat je prošao.

22.49 Jedanaesti kandidat je Jovana Trajković, a peva pesmu Goce Tržan "Stoperka". Nijedan član žirija nije pritisnuo taster i Jovana nije prošla.

22.44 Takmičar broj 10 Milan Rakić peva pesmu Tošeta Proeskog "Jedina". Samo jedan član žirija je pritisnuo taster. Žiri produkcije je odlučio da kandidat nije prošao.

22.40 Deveti kandidat je Damir i peva pesmu Dženana Lončarevića "Starim sam". Bosanac je rekao da je odličan i prvi pritisnuo taster. Svi članovi žirija su pritisnuli tastere i kandidat je prošao.

22.33 Osma kandidatkinja je Jovana Stošić i peva pesmu Snežane Đurišić "Boli, boli, sve me boli". Bosanac je zadirkivao Snežanu da treba da pritisne taster. "Baš mi je žao što je uzela ovu pesmu da peva, mnogo je teška", rekla je Đurišićka. Aca Lukas nije pritisnuo taster. Produkcijiski žiri je rekao da ne treba da prođe. Jovana ima nepunih 16 godina i Snežana joj je rekla da je trebalo da izabere drugu pesmu.

Zorica i Bosanac su imali verbalni okršaj, naravno, kroz šalu.. "Skloni se od mene, udarićeš me", rekao je Bosanac, a Zorica je bila iznad njega i pretila mu.

22.15 Miloš Mihailović je osmi takmičar peva pesmu "Dozvola za ljubav". Kandidat je dobio tri pritisnuta tastera i Saša i Brena su odlučili da Miloš ide dalje. Zorica Brunclik je prokomentarisala da kandidat ima dobro boju glasa, ali da se uplašio.

22.11 Sedmi kandidat je Milan Živković iz Novog Sada, a peva Adilovu pesmu "Ne mogu bez tebe ja"Žiri nije bio zadovoljan interpretacijom i kandidat nije prošao. Lukas je imao nešto da kaže. "Ne možeš ti da kopiraš Adila. On peva vrhunski i ne možeš te njegove trilere da odradiš. Pazi i na falševe", zavšrio je Lukas.

22.03 Šesti takmičar Nenad Čamdžić peva pesmu Saše Matića "Kralj meraka". Žiriju se on nije dopao i niko nije pritisnuo taster. On je pitao žiri da li su pritisnuli taster zbog odabira pesme. Bosanac mu je rekao da nije meraklija i da ne zna kako treba da peva kad je u meraku. Lukas je imao oštar komentar "Dečko, ti nisi za pevanje". Nenad je tražio drugu priliku od žirija i dobio je. Otpevao je Adilovu pesmu "Ljubi me po sećanju", i dopao se Zorici Brunclik koja je Brenu i Sašu zamolila da ga pozovu kad budu organizovali baraž.

21.58 Peti takmičar Bojan Živaljević peva pesmu Miroslava Ilića "Još te nešto čini izuzetnom". Snežana Đurišić je rekla Aci Lukasu koji je pritisnuo taster da i ona voli tu pesmu, ali da smatra da kandidat nije dobar, međutim, na kraju su svi pritisnuli tastere i kandidat je prošao.

21.52 Katarina Gardijan je četvrta takmičarka i peva Cecinu pesmu "Oproštajna večera". Aca Lukas je prvi pritisnuo taster, a za njim i Zorica Brunclik koja je želela da joj vidi noge, ali se razočarala kad je videla da devojka nosi dugačku haljinu. Nagovarala je Bosanca da pritisne taster i rekla mu da ga treba zameniti. Katarina je prošla.

21.48 Treći takmičar koji nastupa je Dejan Šubara i peva Sašu Matića i pesmu "Samo ovu noć". Kandidat nažalost nije prošao jer nijedan član žirija nije pritisnuo taster.

21.43 Aleksandar Marinković je sledeći takmičar, a peva pesmu Tošeta Proeskog "Vo kosi da ti spijam". Aca Lukas i Zorica Brunclik su odmah pritisnuli tastere. Aca je rekao "Ma ovaj dobro peva bre!" Međutim, Bosanac nije pritisnuo taster, ali Saša Popović i Brena su odlučili da puste kandidata.

21.37 Prvi peva Ljubomor Perućica pesmu Šabana Šaulića "Žal". Svi članovi žirija su pritisnuli taster, a Aca Lukas je prokomentarisao "Ovo je najkorektniji Šaban Šaulić do sad", dok je Zorica Brunclik rekla da Ljubomor liči na Darka Lazića, kandidat je prošao.

http://www.youtube.com/watch?v=nqJyzrX326U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track