ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Nenad, Milena, Nina, Žarko i Aleksandar!

Pevački šou

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Nenad, Milena, Nina, Žarko i Aleksandar!

Stars -
Takmičari su dali sve od sebe da prođu u sledeći krug

I ove subote, pevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, borili su se za svoje mesto na estradnom nebu. Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

U sledeći krug takmičenja prošli su: Nenad Carević, Milena Stevanov, Nina Đumić, Žarko Madžić i Aleksandar Ljubičić.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

23.02 Poslednji kandidat za večeras je Dejan Jović, a peva pesmu Šabana Šaulića "Šadrvari". Snežana i Šaban su jedini pritisnuli taster i kandidat nije prošao dalje.

22.50 Dejana Marinković peva pesmu Marine Živković "Bolujem u sebi". Takmičarka nije prošla dalje.

22.45 Kao 16. kandidat nastupa Miloš Milutinović peva "Noći u Sibiru" Saše Matića. Kandidat je prošao dalje.

22.40 Nenad Carević nastupa kao 15 kandidat a peva pesmu Halida Muslimovića "Mene je učilo vreme". Kandidat ide dalje jer je svih 5 članova žirija pritisnulo taster.

22.33 Pod brojem 15 nastupa Dragoslav Vasić i peva Adilovu pesmu "Ljubi me po sećanju". On je najstariji kandidat do sada, ima 37 godina i četvoro dece.

22.28 Kandidatkinja pod brojem 14 je Nina Đumić, a peva pesmu Alegro benda "Imendan". Svi članovi žirija su glasali, osim Šabana. Produkcija je rekla da kandidatkinja ide dalje.

22.13 Trinaesti kandidat po redu je Danijel Jovanović. Peva pesmu Šabana Šaulića "Žal". Zorica Brunclik i Snežana su došle kod Šabana i naterale ga pritisne taster. Bosanac je odbijao da pritisne taster.

Proodukcija je odlučila da kandidat ne ide dalje.

22.07 Tijana Ćorac nastupa dvanaesta po redu i peva pesmu Goce Tržan "Strašilo". Kandidatkinja prolazi dalje.

22.04 Emir Brunčević je 11 takmičar koji nastupa. On peva pesmu Peđe Medenice koja nosi naziv "Imam ljubav". Kandidat je prošao jer su svi članovi žirija pritisnuli taster.

21.58 Deseti kandidat je Žarko Madžić iz Beograda. On peva pesmu Nikole Rokvića "Dobar sam ja". Svi članovi žirija su pritisnuli taster i kandidat je prošao dalje.

21.55 Deveti kandidat je Aleksandar Ljubičić iz Brčkog, a peva pesmu Zdravka Čolića "Kao moja mati". Svi članovi žirija su pritisnuli taster.

21.51 Osma nastupa Dragana Žeželj, peva pesmu Jane "Odvedi me, sreća". Jedino Aca Lukas nije pritisnuo taster i produkcija je morala da reaguje. Oni su pustili kandidatkinju da ide dalje, a Snežana je prokomentarisala da je kandidatkinja baš slatka.

22.47 Sledeći, sedmi tamičar je Radovan Đorđević, a on peva pesmu Šabana Šaulića "Samo za nju". Kandidat nije prošao jer nijedan član žirija nije pritisnuo taster. Aca Lukas je rekao da mu nikako nije jasno zašto kandidati biraju teške pesme. "Teška je ta pesma, i peva je odličan izvođač. Možda ćeš nekad moći da je otpevaš", rekao je Lukas.

21.32 Dženana Đidić je šesta takmičarka po redu. Ona peva pesmu Seke Aleksić "Poslednji let". Zorica Brunclik je išla od jednog do drugog člana žirija i ubeđivala ih da pritisnu taster za Dženanu. Ona je prošla tako što je Brunclik sve ubedila da glasaju za nju.

21.26 Peta po redu je Milana Stevanov, a peva pesmu Ane Bekuta "Kralj ponoći". Kandidatkinja stala na sred pesme, ali se snašla i nastavila, što je Snežana pozdravila. Svi su pritisnuli taster i kandidatkinja je prošle dalje.

21.20 Četvrti po redu je Goran Babić peva Šabanovu pesmu "Koliko ti sreće želim". Lukas je prokoemntarisao da je kandidat "prošao" šest intonacija, dok je Snežana konstatovala da je "skinuo" trilere. Produkcija nije pustila ovog kandidata.

21.12 Treća kandidatkinja je Katarina Marković, a peva Cecinu pesmu "Maskarada". Samo je Zorica Brunclik pritisnula taster, i produkcija je odlučila da pusti Katarinu da se takmiči u baražu.

21.10 Drugi Kandidat je Milan Novaković iz Gajdobre, a peva pesmu Šerifa Konjevića "Zbog tebe sam vino pio". Nijedan član žirija nije pritisnuo taster i kandidat nije prošao. Njegova mlađa sestra se rasplakala u bekstejdžu

21.06 Prvio kandidat je Alem Bajrović iz Sarajeva, a peva pesmu Tozovca "Jesen u mom sokaku". Svi članovi žirija su pritisnuli taster i kandidat je prošao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track