ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Predrag, Nikola i Dušan, Haris, Ljubomir i Mirza!

Pevački šou

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Predrag, Nikola i Dušan, Haris, Ljubomir i Mirza!

Stars -
Takmiči su dali sve od sebe kako bi se plasirali u dalji krug takmičenja

Muzički talenti iz Srbije i regiona potrudili su se da osvoje strogi žiri, i da se plasiraju u dalji tok takmičenja.

U dalji tok takmičenja prošli su: Predrag Bošković, Nikola i Dušan Dinić, Haris Kulović, Ljubomir Perućica i Mirza Selimović.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Žika Jakšić, Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

Tok takmičenja

23.46 U dalji tok takmičenja prolaze: Predrag Bošković, Nikola i Dušan Dinić, Haris Kulović, Perućica Ljubomir i Mirza Selimović.

23.06 Poslednji takmičar je Ilija Radišić, a peva pesmu Šabana Šaulića "Šadrvani". Za drugu pesmu pesmu je izabrao Đanijevu "Još te sanjam". Taster je pritisnuo samo Aca Lukas.

"Pošto niko nije hteo da pritisne taster, Šabanovu pesmu je otpevao stvarno loše, ali je ovu drugu otpevao bezveze", rekao je Lukas.

Šabanu se ne sviđa nijedno izvođenje njegove pesme. "Ništa naročito", rekla je Snežana, a Bosanac se složio. Kandidat nije prošao.

22.57 Sledeći kandidat je Vlastimir Janković, a peva pesmu Saše Matića "Hoću da ostarim sa tobom", a drugu pesmu peva "Bojana" Šabana Šaulić.

Šaban kao autor kompozicije komentariše kandidata. "Nije to ni blizu onoga što bi mene fasciniralo. Možda da je izabrao nešto drugo", rekao je pevač i kandidat nije prošao dalje.

22.40 Dvanaesti kandidat je Nenad Carević, a peva pesmu Halida Bešlića "U meni jesen je". Za drugu pesmu je izabrao "Neznanku" Radiše Markovića. Kandidat je prošao dalje nakon što je dobio svih pet glasova.

22.33 Jedanaesti kandidat je Dušan Štaka, a peva pesmu "Lice ljubavi" Željka Samardžića. "Laže mjesec" je pesma Harisa Džinovića koja je Dušanov drugi izbor.

Aca Lukas i Zorica su prvi glasali za njega. Mora biti uključena produkcija. "Imamo 9 kandidata u baražu i ovoga puta ćemo reći ne", rekao je Saša.

22.27 Deseti kandidat je Muamer Bijelak, a peva pesmu Šabana Šaulića "Žal". Zorica Brunclik je prva pritisnula taster. Za drugu pesmu je izabrao "Gas do daske" Petra Mitića. Svi članovi žirija su glasali i kandidat je prošao dalje.

22.21 Kandidati pod brojem devet su blizanci Dušan i Nikola Dinić,pevaju Sašu Matića "Svako ima onog koga nema". Zorica Brunclik i Aca Lukas su odmah pritisnuli taster.

Za drugu pesmu su odabrali "Rado te se setim ljubavi stara", Jovana Perišića. Snežana Đurišić je pritisnula taster, a za njom i Šaban. Kandidati su prošli.

22.12 Osmi kandidat je Radiša Vasiljević, a peva pesmu Indexa "Bacila je sve niz rijeku". Druga pesma je Ace Lukasa "Bele ruže", a Aca Lukas je odmah pritisnuo taster na prve taktove pesme.

Takmičar je dobio 4 glasa.

"Što se tiče njegove prve pesme, tu sam odmah hteo da pritisnem taster. Mislim da je zaslužio da ide u baraž, a moju pesmu je otpevao korektno", kaže Lukas.

Bosanac je imao mnogo zamerki. Produkcija ga je pustila da se pokaže u baražu.

22.06 Sedmi kandidat je Predrag Peđa Bošnjak, a peva Šabanovu pesmu "Samo za nju". Aca i Zorica su odmah na refrenu pritisnuli tastere, a za njima i Snežana Đurišić.

Haris Džinović je njegov drugi izbor. Peva pesmu "Dajte vina hoću lom". Šaban je pritisnuo taster, a samo se čeka i Bosanac, i na kraju je i on pritisnuo taster i kandidat ide dalje.

21.46 Sledeći takmičar nastupa pod brojem 6, a zove se Haris Kulović iz Kaknja, a peva pesmu Šabana Šaulića "Jednu noć si drugom dala".

"Teška pesma kao sam đavo, ali dobro peva", primetio je Šaban. Druga pesma je na redu. Peva Harisa Džinovića "Opet sam ti u kafani". Šaban i Zorica istovremeno su pritisnuli tastere, a zatim i Aca Lukas, dok je Snežana Đurišić nagovarala Bosanca da bi trebalo zajedno da pritisnu taster. Kandidat je prošao dalje.

21.40 Peti takmičar je Mladen Žikić, a peva pesmu Saše matića "Nađi novu ljubav". Za drugu pesmu je izabrao pesmu Tropiko benda "Zauvek tvoj". Zorica i Lukas su pritisnuli tastere, a za njima i Bosanac i Snežana. On je ustao da izmasira Šabana kako bi pritisnuo taster u čemu je uspeo i kandidat je prošao dalje.

21.34 Četvrti takmičar je Ljubomir Perućica, a peva Topalkovu pesmu "Zavet". Drugu pesmu peva "Gas do daske" Zvezde granda Petra Mitića.

Kandidat je dobio sve tastere žirija i prošao je dalje.

21.26 Treči takmičar se zove Hamza Sokolović, a peva Džejevu "Nedelju". Šaban je prvi pritisnuo taster, a kandidat je za drugu pesmu izabrao "Nema te nema" Ace Pejovića. Snežana Đurišić je druga pritisnula taster, a nagovorila je i Bosanca da i on pritisne. Svi članovi žirija, osim Ace Lukasa su pritisnuli tastere.

"Iskreno, kad je krenuo, malo je bilo popovski. Hteo je da pokaže glas koji nije njegov. Po mom mišljenju je mogao da peva pesmu Šerifa Konjevića", objasnio je Aca.

"Ako hoće da se bave muzikom, moraju da odrede šta im najviše leži. Ne može svako da peva šta hoće", kaže Aca.

"Ne bih se bavio prognozama da li je promašio pesmu ili nije. Onako kako ja cenim, tekst se razumeo, pokušao je Džeja da interpretira, ali ispalo je malo tvrđe, na njegov način", rekao je Bosanac.

21.17 Drugi takmičar je Emin Suljić, a peva pesmu Šabana Šaulić "Šadrvari". U toku prve pesme niko od članova žirija nije pritisnuo taster, a kandidat je za drugu pesmu izabrao "Drska ženo plava" Željka Joksimovića.

Aca Lukas je jedini pritisnuo taster. "Čuje se da zna da peva. Čovek je pobrkao pesme. U zabavnoj pesmi je pevao narodnjačke trilere. Davno nisam čuo ovako loš izbor pesme", rekao je Lukas.

"Veoma je loše. Ti krajevi nisu bili kako treba. Ima veći vibrato koji baš smeta. Greška mu je što je pevao moju pesmu", smatra Šaban i Snežana se složila sa njim.

21.12 Prvi kandidat se zove Mirza Selimović, a peva pesmu Dženana Lončarevića "Tebi je lako". Snežana se setila kandidata i odmah pritisnula taster, kao i Zorica Brunclik i Aca Lukas.

Za drugu pesmu je izabrao Zdravka Čolića "Produži dalje". "Čvrsto, stameno...", komentarisala je Zorica, dok je Bosanac poslednji pritisnuo taster.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track