ZVEZDE GRANDA Dalje idu: Peđa, Petar, Bakir, Minel, Predrag, Nikola i Miloš!

Pevačko takmičenje

ZVEZDE GRANDA Dalje idu: Peđa, Petar, Bakir, Minel, Predrag, Nikola i Miloš!

Stars -
Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac

Muzički talenti iz Srbije i regiona i ove subote potrudiće se da osvoje strogi žiri, i da se plasiraju u dalji tok takmičenja.

Dalje su prošli: Peđa Muljić, Petar Misić, Bakir Turković, Minel Spahović, Predrag Bošnjak koji je prošao u baražu, kao i Nikola Petraćković i Miloš Vujanović!

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Žika Jakšić, Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

Tok takmičenja vidite ovde:

Dalje su prošli: Peđa Muljić, Petar Misić, Bakir Turković, Ines Spahović, Predrag Bošnjak koji je prošao u baražu, kao i Nikola Petraćković i Miloš Vujanović!

23.30 Počinje baraž.

23.06 Ovi momci su poslednji par za večeras. Prvi pevaju blizanci Dušan i Nikola Dinić i to pesmu Šerifa Konjevića "Kasno će biti kasnije". Za drugu pesmu blizanci su izabrali "Jednoj ženi za sećanje dugo" Jašara Ahmedovskog.

Nijedan takmičar nije direktno prošao dalje i to će morati da odluči produkcijski žiri.

Bosanac je dobio reč. "Čini mi se da su blizanci prvu pesmu potpuno pogrešili. U drugoj pesmi je tekst anemičan. Kandidat broj 2, on je bio autentičniji", rekao je Bosanac.

Zorica smatra da su svi promašili pesme. "Oni su specifični i treba da pevaju akapela".

Aca je rekao da zna da su blizanci. "Ovde biramo zvezdu i oni su simpatični momci. Ima problem jedan. Ovde neko mora da bude glavni. Oni su potpuno izjednačeni, nek se izmene sledeći put. Drugi kandidat je prvu pesmu otpevao sjajno", rekao je Aca.

"Ova dva brata su dosta anemično pevali. Ima milion pesama duetskih i da spoje glasove, uvek je nešto nedorečeno. Drugi kandidat je bio konkretniji", kaže Šaban.

Snežana je rekla da je dala glas za preciznost kandidata broj 1.

Kandidat broj 2 ide dalje direktno, dok blizanci idu u duel.

Drugi peva Minel Spahović isto pesmu Šerifa Konjevića "Nije taj čovek za tebe". Minel je izabrao pesmu "Put me zove" Halida Bešlića.

22.29 Peti par po redu je na bini. Prvi peva Bakir Turković peva pesmu Olivera Dragojevića "Cesarica". Druga pesma je "Kosa do ramena" Dženana Lončarevića.

Oba kandidata su dobili po 5 glasova i sada moraju da pevaju baraž odmah.

Žiri glasa samo za jednog kandidata: Bosanac 1, Snežana 1, Šaban: 1, Zorica: 2, Aca: 1.

Dalje direktno prošao Bakir Turković.

Aca je rekao da mu je bilo veoma komplikovano. "Imaš problem sa tempom, poslušaj snimak", rekao je Aca kandidatu 1. Aci je mnogo krivo što nije mogao da glasa za obojicu.

"Nijednom ni drugom nemam šta da zameram. U greškama su bili potpuno isti, fenomenalni. Mene je opredelilo koga bih pre za zeta i to je prevagnulo. Ubiće me ćerka", rekla je Zorica.

Bosanac je rekao da prvi kandidat ima lepu boju glasa, ali da je malo žurio. "Drugi je na momente briljirao sjajno, ali kao da je imao preveliku tremu i da je to učinilo svoje. Zgodan si, lep si, cure će te juriti, ali ne takmičiš se zgodnoćom nego pevanjem", rekao je Bosanac.

"Kandidat broj jedan ima moćan glas, predivnu boju. Samo pazi na falšiće", kaže Šaban.

Drugi takmičar je Miloš Vujanović peva pesmu "Danka" Tome Zdravkovića. Druga pesma je "Digni ruku" od grupe Galija.

22.12 Četvrti par je na scen. Prvi peva Haris Kulović iz Kaknja, a peva pesmu Halida Bešlića "Okuj me care". Za bržu pesmu je odabrao "Ti meni lažeš sve" Duška Kuliša.

Kandidat pod rednim brojem 2 je prošao direktno, dok kandidat broj 1 ide u baraž.

"Kandidat pod brojem 1 bio je vidno slabiji od broja dva. Bio je neubedljiv, nesiguran. Znaš da pevaš, ali za ovaj krug, morao bi bolje da se spremiš", rekla je Snežana.

Šabanu su bila obojica sjajni, međutim, kaže da je čuo da se broj 2 spremio bolje, i da je broj 1 sasvim u redu pevao.

"Mislim da je bio odličan broj 2. A broj 1 je bio drastično lošiji nego prošli put. Nisi pogodio srž. Da li je tebe okovao car, ili ti njega... ", kaže Aca.

Zorica je rekla da je kandidat broj 1 imao večeras najslabiji nastup. Ona se nada da će se u baražu pokazati kako treba.

"Ovo je klasičan primer kornjače i zeca. Broj 1 ima bolji glas i veći raspon, ali nije spremao pesmu uopšte. Broj dva je sve odlično, malo anemično, ali može bolje", rekao je Bosanac.

Petar Nisić peva Džejevu pesmu "I Dunav laže". Kod refrena su mu odmah dali Aca, Zorica i Snežana. Njegova druga pesma je "I kad me svi zaborave" Marinka Rokvića.

21.41 Treći takmičarski par je na redu. Prvi peva Predrag Bošnjak, a peva pesmu "Verujem u ljubav" Šabana Šaulića. Druga pesma je na redu "Zbog tebe sam vino pio" Šerifa Konjevića.

Kandidat broj dva direktno je prošao dalje u 4. krug takmičenja. Prvi kandidat ide u baraž.

Šaban je rekao da su oba kandaidata bila ok. Zorica smatra da je njegov peh što je bio bolestan i da je ujednačeno otpevao obe pesme. "Drugi kandidat ima nerv za pevanje", kaže Zorica.

"Molim sve kandidate da se ne žale na mikrofon, bolest i ozvučenje. Odličan si pevač i trebalo bi da prođeš, srećno u baražu", rekao je Lukas.

Drugi kandidat se zove Peđa Mujić, iz Beograda, a peva pesmu Saše Matića "Svako ima onog koga nema", a druga pesma Šabana Šaulića "Ti kraljice moga srca"

21.24 Drugi takmičarski par je na redu. Prvi peva Asim Selimović i to Đanijevu pesmu "Dođeš samo kada teško ti je". Druga pesma je "Ja se ne predajem" Saše Matića.

U poslednjem trenutku, takmičar broj 1 dobio je 3 poena, a drugi jedan.

"Kandidat broj dva je po mom ukusu otpevao bržu pesmu po mom ukusu. Prvi ima komercijalni glas, ali tu su", rekao je Bosanac.

Snežana je rekla da kandidat broj dva zaslužuje baraž, a broj 1 ne. Šaban se složio sa Bosancem. Aca je rekao da bi obojicu poslao u baraž.

Produkcija je rekla da obojica idu u baraž.

Drugi takmičar je Milan Stojčinović, a peva pesmu "Gorko vino". Milan je za drugu pesmu izabrao "Put me zove, moram poći" Halida Bešlića.

21.08 Prvi par za večeras je spreman. Prvi nastupa Nikola Petračković, a on peva pesmu "Golubica" Šabana Šaulića. Njegov drugi izbor je pesma "Vreme da se rastaje" Darka Radovanovića.

Nijedan od takmičara nije dobio svih 5 tastera i produkcija je dala svoju reč.

"Kandidat 1 je bio ok, ali ne možeš pevati Šabanovu pesmu tako. Druga pesma je bila bezveze, Darko Radovanoviće je pevao tu pesmu skroz zabavnjački", rekao je Aca Lukas, a Zorica Brunclik se složila sa Acom.

"Prvi kandidat je solidno otpevao prvu pesmu, a drugu onako", rekao je Šaban, a Snežana je rekla da obojici nedostaje iskustvo.

Bosancu se nijedan kandidat nije dopao.

Produkcija je odlučila da obojica idu u baraž.

Drugi peva Marko Milojković, a peva prvu pesmu "Mnogo sam te zavoleo" Save Radusinovića. Druga pesma je "Otišla si, e pa neka" Ljubomira Đurovića.

21.04 Samo sedmorica takmičara prolazi u 4. krug takmičenja. Ovoga puta predstaviće se 6 parova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track