ZVEZDE GRANDA: Ajša, Jasmin i Mustafa izborili finale

Bosanci oduševili

ZVEZDE GRANDA: Ajša, Jasmin i Mustafa izborili finale

Stars -
Samo troje takmičara uspelo je da se plasira u finale, dok su se ostali takmičari iz baraža direktno plasirali u drugo kolo Zvezda Granda za sledeću sezonu

U veoma žestokoj konkurenciji baraža muziškog šoua Zvezde Granda finale su izborili Ajša Kapetanović iz Sarajeva, Mustafa Omerika iz Mostara i Jasmin Hasić iz Srebrenika. Večeras su takmičari iz Bosne i Hercegovine uspeli da oduševe publiku koja je glasala za njih i dala im mogućnost da se bore za prvo mesto u Zvezdama Granda.

Ajša je bila oduševljena i rekla je da nema ništa lepše od toga što ju je publika vratila u finale, Jamin se zahvalio svima koji su glasali za njega i obećao da će sve dati od sebe da opravda njihovo poverenje, dok je Mustafa bio iznenađen i oduševljen ulaskom u finale i izvinio se za svoje emocije. On je bio toliko uzbuđen da je skakajući, oborio stolicu.

Oni će se pridružiti finalistima, a od sledeće nedelje ispašće dvoje takmičara.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, koji su najavili da će ove subote u baražu mestu za finale izboriti dva muškarca i jedna devojka. Publika svojim SMS glasovima izabraće ko će se pridružiti finalistima.

Podsetimo, prošle nedelje u dalji tok takmičenja prošli su: Predrag Bošnjak, Marija Stajić, Marko Gačić, Miloš Vujanović, Nina Đumić i Mirza Selimović.

23.40 - Kandidat broj četiri ide dalje Jasmin Hasić. Kandidat sa rednim brijem dva ide u finale Ajša! Još samo jedno mesto za finale - a dalje je prošao Mustafa Omerika, koji je od uzbuđenja oborio stolicu.

23.30 - Takmičer broj osam Minel Spahović iz Sarajeva nije prošao dalje. Sledeći takmičar koji napušta takmičenje je Katarina i Nikola iz Negotina nije prošao u finale. Petar Nisić iz Mladenovca ne ide dalje. Stefan Živković nije dobio dovoljno SMS glasova da prođe u finale. Marina Antić iz Niša nije dobila podršku gledalaca.Svi koji nisu uspeli da prođu u finale, sledeće godine u Zvezdama Granda direktno su se plasirali u drugo kolo.

23.20 - Glasanje je završeno!

23.01 - Takmičari opleli kolo. Veoma veselo na sceni, publika pleše i peva zajedno sa takmičarima. Svih 11 takmičara dobili su veliki aplauz u studiju, ali samo troje ide u finale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track