ZVEZDE GRANDA Dalje idu: Mustafa, Stefan, Marko, Ljubomir, Jasmin, Mirza i Stefan Stevanović

Pevačko takmičenje

ZVEZDE GRANDA Dalje idu: Mustafa, Stefan, Marko, Ljubomir, Jasmin, Mirza i Stefan Stevanović

Stars -
U dalji tok takmičenja prethodne subote prošle su: Milana Stevanov, Katarina Gardijan, Dženana Đidić i Kristina Jovanović

Muzički talenti iz Srbije i regiona i ove subote potrudili su se da osvoje strogi žiri, i da se plasiraju u dalji tok takmičenja.

U dalji tok takmičenja prošli su: Mustafa Omerika, Stefan Živković, Marko Gačić, Ljubomir Perućica, Jasmin Hasić, Mirza Selimović, kao i Stefan Stevanović.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Žika Jakšić, Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

Tok takmičenja:

23.32 Kandidati koji su prošli direktno u dalji krug: Mustafa Omerika, Stefan Živković, Marko Gačić, Ljubomir Perućica, Jasmin Hasić i Mirza Selimović.

Samo jedan kandidat od onih koji su se takmičili u baražu, prolazi dalje, a to je Stefan Stevanović.

22.44 Poslednji duel je na redu. Prvi peva Mirza Selimović. Prvu pesmu peva Kiće Slabinca "Plavuša". Druga pesma po Mirzinom izboru je "Merak" Zdravka Čolića.

Kandidat je dobio svih 5 tastera.

Aca je rekao da su mu obojica bili super, i Zorica se složila sa Acom.

Mladen Žikić peva pesmu "Grlica", Željka Samardžića, dok je Adilova pesma "Hitno" bila Mladenov drugi izbor. On je dobio 4 "da".

22.17 Peti dvoboj je na redu. Kao prvi peva Almir Delić, a peva "Vranjanku" Staniše Stošića. Drugi izbor je pesma Šabana Šaulića "S namerom dođoh u veliki grad".

Almir je osvojio 1 glas, a Jasmin 4 glasa. Saša je dao reč Aci. "U ovom krugu takmičenja ne mogu da kažem da ne znaju da pevaju kanidati. Ali, kad smo pustili već neke, i ovi momci moraju da idu u baraž", rekao je Lukas.

Kandidat pod brojem 2, odnosno Jasmin Hasić, ide direktno dalje, dok Almir ide u baraž.

Drugi u duelu peva Jasmin Hasić pesmu Harisa Džinovića "Ja ništa više nemam", dok je druga pesma Nikole Rokvića "Povredi me".

22.02 Četvrti par je na redu. Prvi nastupa Armin Čohodar, a peva pesmu Edina Huseinbegovića "Gitaro sviraj". Druga pesma je Saše Matića "Još po jednu".

Armin je dobio 3 "da".

Aca Lukas je rekao da mu se nije svidela prva pesma koju je Armin otpevao. Kaže da mu baš i ne leži pesma, ali da on peva odlično. "Kandidat pod brojem 1 je super, ali pod brojem 2 je savršen", kratko je prokomentarisala Zorica.

Snežana je rekla da Perućica mnogo bolje peva, ali da ne mogu da se porede po pevanju. Bosanac je rekao da se njemu više svideo kandidat pod rednim brojem 1.

Drugi takmičar je Ljubomir Perućica iz Požarevca. Peva pesmu Saše Matića "Svako ima onog koga nema". Sporija pesma koju Ljubomir peva je pesma Harisa Džinovića "Opet sam ti u kafani". Perućica je dobio svih 5 glasova i prolazi direktno u 4. krug.

21.31 Treći par je na sceni. Prvi sporu pesmu peva Stefan Stevanović i to pesmu "Anđeo čuvar". Drugi izbor kandidata je pesma "Volim da te volim" Radoslava Rodića Rokija.

Stefan je dobio 4 glasa žirija.

Takmičar pod brojem 1 ide u baraž. "Mislim da si najbolja faca za buduću zvedzu. Imaš sličan glas kao mnogo ljudi, ali se razlikuješ fizički", rekla je Zorica.

Aca Lukas je rekao da mu je mnogo krivo jer ne idu obojica direktno. Šaban smatra da su obojica fantastični. "Alal vera momče, svaka čast za prvu pesmu, ali druga mi je onako.. nije mi se svidela", rekao je Šaban, a Snežana se složila sa Šabanom.

Drugi kandidat je Marko Gačić, a peva pesmu Zorana Kalezića "Dobro veče izgubljena nado". Druga pesma je Šabana Šaulića "Samo mene volela si lažno".

Marko je dobio svih 5 glasova i prošao je dalje direktno u 4. krug takmičenja.

21.17 Drugi par je na redu. Pod brojem jedan nastupa Igor Gmitrović, a peva pesmu Zdravka Čolića "Moja draga". Brža pesma koju je izabrao Igor je "Putničjka" Dženana Lončarevića.

Pod brojem dva je Stefan Živković, a peva pesmu "Tebe da zaboravim" Šabana Šaulića. Stefan kao drugu peva pesmu Zdravka Čolića "Krasiva". Stefan je dobio svih pet glasova, baš kao i Igor.

Kada oba takmičara dobiju po 5 glasova, pevaju odmah baraž. Po strofu i refren pevaju, i na licu mesta žiri odlučuje ko mu se više dopada.

Žiri je odlučio da kandidat pod rednim brojem 2 ide direktno u dalji tok takmičenja.

21.04 Postoji dva takmičara i dve zavese, a svaki član žirija ima dva tastera ispred sebe.Prvi par je na sceni: Mustafa Omerika i Stefan.

Mustafa peva Šabanovu pesmu "Viđaš li je druže moj" kao prvu, dok je njegov drugi izbor pesma Marinka Rokvića "Zavela me svetla velikoga grada". On je dobio sve tastere žirija.

Stefan peva pesmu Ljube Aličića "Ti ne ličiš ni na jednu", a za drugu pesmu je izabrao istu kao i Mustafa. On je osvojio 3 "da".

Kandidat pod rednim brojem 1 ide direktno u 4. krug takmičenja, a kandidat pod brojem 2, ide u baraž na kraju emisije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track