VATRENI OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Ubijen jedan mladić, drugi ranjen!
Foto: RTV Novi Pazar

Ispaljeno više hitaca

VATRENI OBRAČUN U NOVOM PAZARU: Ubijen jedan mladić, drugi ranjen!

Crna Hronika -
Koca je pucao iz vatrenog oružja na Metića i Škrijelja dok su bili na motoru, u pokretu, u blizini gradskog bedema

NOVI PAZAR - U Novom Pazaru, u centru grada, danas oko 13.30 časova iz vatrenog oružja ubijen je Fatmir Metić (27), dok je Edin Škrijelj ranjen u desnu potkolenicu.

Za ubistvo i ranjavanje osumnjičen je Samir Koca, zvani Jenki, koji je u bekstvu.

Koca je pucao iz vatrenog oružja na Metića i Škrijelja dok su bili na motoru, u pokretu, u blizini gradskog bedema.

Pripadnici policije intenzivno tragaju za izvršiocem.Koca i Metić su od ranije poznati policiji, a njihovi dosijei puni su krivičnih dela, pre svega u vezi sa drogom, ali i ubistava u pokušaju, pa se pretpostavlja da je reč o obračunu koji ima kriminalnu pozadinu.

Prema izjavama prolaznika, na dvojicu mladića na motociklu ubicao je pucao u trenutku kada su se mimoilazili, tako što je izašao iz vozila i u njihovom pravcu ispalio više hitaca, a potom pobegao u pravcu Gradskog parka, odakle mu se gubi trag.

Obojica su odmah prebačena u novopazarsku Bolnicu, gde je Fatmir M. podlegao povredama, a Edin Š. je van životne opasnosti.

Pucnjava se dogodila u samom centru grada, na mostu koji povezuje Gradski trg i Staru čaršiju, u trenutku najveće gužve, jer je utorak pijačni dan u Novom Pazaru.

- Još uvek sam u šoku, jer sam prodavao školski pribor nedaleko od mesta ove nesreće. Začuo sam pucanj i u prvi mah pomislio da je neko bacio petardu, ali kad sam video krvave mladiće na ulici shvatio sam o čemu se radi. Sreća u nesreći je da još neko nije stradao, jer je u ovo vreme centar grada najprometniji.

Prema nezvaničnim informacijama sva trojica su od ranije poznata policiji, a najverovatnije je do pucnjave došlo usled ranije neraščišćenih računa.Policija je izvršila uvidjaj i traga za muškarcem koji je pucao u njih.

http://www.youtube.com/watch?v=8Eu1F0MYK2U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track