VEČE PUNO BALADA: Lena Kovačević oduševila koncertom

Dom sindikata ispunjen džez zvukom

VEČE PUNO BALADA: Lena Kovačević oduševila koncertom

Stars -
Pevačica je napravila omaž pevačici Rendi Kraford, što je publika ispratila sa oduševljenjem. Zvaničan deo koncerta završen je pesmom "Zvižduk u 8", a na bis je Lena izvela dva svoja nova hita "Pustinja" i "Osećam", ispraćena velikim aplauzom

BEOGRAD - Pevačica Lena Kovačević održala je uspešan koncert u Domu sindikata, a publika, koju su podjednako činili pripadnici oba pola, uživala je u pop džez zvucima Leninih pesama.

Sa svojim sedmočlanim bendom, Lena Kovačević je sinoć izvela numere sa novog albuma "San", ali i nekoliko hitova sa prethodnog albuma "Dobar dan za pevanje". Koncert je otvoren pesmom "Nisi me bio vredan ti", a zatim su se ređali hitovi poput "Majstor za poljupce", "Tišina" i "Ti i ja i Sena".

U jednom trenutku Lena je napravila omaž pevačici Rendi Kraford, što je publika ispratila sa oduševljenjem. Zvaničan deo koncerta završen je pesmom "Zvižduk u 8", a na bis je Lena izvela dva svoja nova hita "Pustinja" i "Osećam", ispraćena velikim aplauzom.

Na ovom emotivnom koncertu među publikom su se našle i brojne ličnosti iz javnog života: Bora Todorović, Momčilo Bajagić - Bajaga, Branislav i Nina Lečić, Dragan Vujić-Vujke, Miško Plavi, Anita Lazić, Vlada Marković, kao i Lenin otac Dušan Kovačević.U pripremi su nastupi širom Srbije, u regionu i inostranstvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja