VEČERAS FINALE ZVEZDE GRANDA: Gile ubedljivo vodi!

VEČERAS FINALE ZVEZDE GRANDA: Gile ubedljivo vodi!

Stars -
U igri za pobedničku statuu su deset takmičara: Slađana Mandić, Amar Jašarspahić, Katarina Grujić, Nemanja Anđelović, Milena Mima Novaković, Stefan Lukić, Rada Sarić, Slobodan Đurković, Aleksandra Prijović i Miloš Brkić

Večeras će proglasiti pobednika sedmog serijala muzičkog takmičenja Zvezde Granda!

U igri za pobedničku statuu su deset takmičara: Slađana Mandić, Amar Jašarspahić, Katarina Grujić, Nemanja Anđelović, Milena Mima Novaković, Stefan Lukić, Rada Sarić, Slobodan Đurković, Aleksandra Prijović i Miloš Brkić.

Trofej onom ko dobije najviše glasova publike uručiće folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, Dvadesetdvogodišnji Bosanac Amar Jašarspahić, poznatiji kao Gile, glavni je favorit publike i starijih kolega. Prema brojnim anketama, odmah iza Gileta je dvadesetjednogodišnja Katarina Grujić.

Prema Kurirovoj anketi, na kojoj je do sada glasalo 10.889 čitalaca, ubedljivo prvo mesto zauzeo je Amar Jašarspahić Gile sa 2.989 vaših glasova. Na drugom mestu je Miloš Brkić sa 899 glasova, dok je treća Aleksandra Prijović sa 686 vaših glasova.

OVDE GLASAJTE ZA SVOJU ZVEZDU GRANDA

Kratke biografije takmičara:

Slađana Mandić - rođena je 1984. godine u Sarajevu, gde je upisala i završila Ekonomski fakultet.Najveća ljubav joj je muzika, a pored toga voli sport i ples.

Amar Jašarspahić - poznatiji kao Gile rođen je 30. decembra 1990. godine u Kuknju BiH. Muzikom se bavi od malih nogu. Već nekoliko godina uspešno radi na svom glasu i na sebi što dokazuje na svojim nastupima širom Bosne i Hercegovine, ali i ostalim državama bivše Jugoslavije.

Katarina Grujić - rođena je 20. maja 1992. godine u Beogradu. Završila je privatnu gimnaziju i student je druge godine fakulteta Medija I komunikacija u Beogradu. Bavi se pevanjem već dve godine, a nastupala je po Beogradskim klubovima i zabavljala publiku.

Stefan Lukić - rođen je 07. aprila 1993. godine u Kruševcu. Tokom osmogodišnjeg obrazovanja promenio je četiri osnovne škole. Svoje školovanje nastavio je u Kruševcu gde završava srednju Medicinsku školu, smer ginekološko-akušerski tehničar. Trenutno pohađa nižu Muzičku školu u Kruševcu.

Rada Sarić - rođena je 11. septembra 1989. godine u Pančevu. Živi u Beogeradu već 4 godine, iako je rođena u Pančevu, poreklo vodi iz Vladimiraca. Završila je Gimnaziju u Pančevu, društveni smer. Voli muziku i njom se bavi od detinjstva. Završila je nižu muzičku školu - smer solo pevanje u Pančevu, a trenutno je apsolvent na Visoko turističkoj školi u Beogradu. Pored pevanja, bavi se sportom, a interesuje je i ples.

Aleksandra Prijović - rođena je 1996.u Hrvatskoj

Miloš Brkić - rođen je 15. avgusta 1991. godine u Novom Sadu. Od malena pokazuje sklonost ka muzici, koja postaje njegova velika ljubav. Pohađao je srednju muzičku školu "Isidor Bajić" u Novom Sadu. Upisuje pedagoški fakultet jer kako sam kaže veoma voli decu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track