Veljović: Biće još hapšenja!

Šaranović uvertira

Veljović: Biće još hapšenja!

Crna Hronika -
Tu nije stavljena tačka. Nastavljamo aktivnosti u vezi sa nekim drugim krivičnim delima, ali i mogućim likvidacijama planiranim u Beogradu i u Crnoj Gori, kaže direktor srpske policije

PODGORICA - Direktor srpske policije Milorad Veljović izjavio je da je hapšenje Slobodana Šaranovica i Ratka Koljenšića, zbog zbog sumnje da su organizovali ubistvo Nikole Bojovića, samo uvertira i da će biti još hapšenja.

Šaranović i Koljenšić uhapšeni su u sredu u Budvi, pod sumnjom da su pripremali niz likvidacija u Srbiji i Crnoj Gori. “Tu nije stavljena tačka sa hapšenjima. Mi nastavljamo aktivnosti u vezi sa nekim drugim krivičnim delima, ali i mogućim likvidacijama koje su kriminalne grupe planirale u Beogradu i u Crnoj Gori”, kazao je Veljović.

On je dodao da će zajedničke aktivnosti srpske i crnogorske policije biti nastavljene.“Mi smo zajedničkom akcijom rasvetlili ubistvo Miloša Vidakovića, uhapšene su dve osobe u Beogradu, ali kroz ovu saradnju mi želimo da zajedno dođemo do izvršioca ubistava koja su u Crnoj Gori nerasvijetljena, ne samo ova o kojima je reč trenutno, već i druga ubistva i moguće likvidacije koje su planirane”, rekao je Veljović.

Viši sud u Podgorici odredio je ekstradicioni pritvor Šaranoviću i Koljenšiću, koji su osumnjičeni za povezanost sa ubistvom Nikole Bojovića, brata vođe zemunskog klana Luke Bojovića.

Ekstradicioni pritvor može najduže trajati šest meseci, a nakon tog roka može biti produžen za još dva meseca. Slobodan Šaranović je brat Branislava Šaranović, vlasnika kockarnice u hotelu “Slavija” u Beogradu, koji je ubijen u sačekuši na Dedinju u oktobru 2009. godine.

Slobodan Šaranović je, kako prenose podgorički mediji, uhapšen po nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koji ga sumnjiči da je naručio likvidacije Bojovića, kako bi osvetio brata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track