VENDI: Jezda me je jurio, Šešelj bi ga zgazio da me je pipnuo
Foto: Damir Dervisagic

Zvao je i iz zatvora

VENDI: Jezda me je jurio, Šešelj bi ga zgazio da me je pipnuo

Stars -
Mene je on nekada jurio i voleo, ali je to bila njegova platonska ljubav, jer nisam mogla da mu uzvratim, otkrila je folkerka

Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao Gazda Jezda, čim je ušao na Farmu digao prašinu, budući da je rekao da je bio u vezi sa Vendi i Anči Dabetić. Vukelićeva je odmah demantovala njegove reči, rekavši da je on bio ludo zaljubljen u nju, ali ništa nijen bila sa njim jer je u to vreme bila sa Vojislavom Šešeljem.

" Mene je on nekada jurio i voleo, ali je to bila njegova platonska ljubav, jer nisam mogla da mu uzvratim. Tada sam bila u vezi sa Šešeljem i on bi ga zgazio da me je pipnuo, mislim u seksualnom smislu, kako je Jezda maštao. Da mi je na taj način prišao, Šešelj bi izvadio samurajski mač, a Jezda bi se šlogirao kad bi mu video mač", rekla je Vendi i dodala da se Jezda nudio da joj bude sponzor.

"Prvi put me je video u emisiji kod Minimaksa. Kasnije je dolazio gde god je čuo da se ja pojavljujem. Jednom režiseru je dao 100.000 maraka jer je želeo da uloži u moju karijeru. Kad je i posle toga video da neću da mu dam, režiser ga je uputio na Anči Dabetić.

Vesna je rekala da ju je Gazda jezda zvao i iz zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track