SLAVNA VIOLINISTKINJA VIVENESA MEJ: Majka me je tukla i terala da klečim pred njom!

Teško detinjstvo

SLAVNA VIOLINISTKINJA VIVENESA MEJ: Majka me je tukla i terala da klečim pred njom!

Pop kultura -
Mlatila me je, često me znala ošamariti, terala me je da klečim pred njom pri čemu bi me vukla za uši i terala da je molim za oproštaj", priča Vanesa

Britanska violiniskinja Vanessa Mej otkrila je svoju mračnu prošlost. Violiniskinja, koja je nastupila na Zimskim olimpijskim igrama kao skijašica, otvorila je dušu i priznala kako se njena majka ponašala prema njoj.

Njen život je bio potpuno pod kontrolom njene majke. Vanesa se sa majkom Pamelom preselila se u London kada je imala četiri godine. Pre njihovog dolaska u London Pamela se razvela od Vanesinog oca.

"Mlatila me je, često me znala ošamariti, terala me je da klečim pred njom pri čemu bi me vukla za uši i terala da je molim za oproštaj", priča Vanesa.

Vanesa takođe otkrila da sa majke otarasila nekoliko dana pre svog 21. rođendana i od tada su jedva reč jedna s drugom progovorile.

http://www.youtube.com/watch?v=euOu89d3npA

Njena majka rođena je u Kini pa je na svojoj ćerki često primenjivala njihove običaje, uključujući ponižavajuće klečanje slabije osobe koja na taj način jačeg moli za oproštaj.

Ovoj muzičarki je sve do njene 20. godine bilo zabranjeno da sama izlazi iz kuće. To je dovelo do toga da je Vanesa sa lakoćom nastupala pred milionima ljudi, ali i da kao dvadesetogodišnjakinja nije umela da sama pređe ulicu.

Do svoje 20. godine nikada nije namestila svoj krevet, šetala, napravila doručak... nije bila razmažena, nego potpuno pod majčinom kontrolom. Čak ju je i učitelj tukao, ali je ona kada je imala 15 godina uzvratila. Mama, koja je bila i njen menadžer, branila joj je da se bavi i skijanjem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track