Vermezović: Pobeda na Kipru fenomenalna stvar
Foto: FK Partizan

Treće kolo kvalifikacija LŠ

Vermezović: Pobeda na Kipru fenomenalna stvar

Fudbal -
Verujem da možemo da odigramo dobro i dođemo do povoljnog rezultata. Pobeda bi bila fenomenalna stvar, ali ništa se ne završrava ovde, jer ima i revanš u Beogradu", kazao je Vermezović u Larnaki.

LARNAKA - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović kaže da bi pobeda na Kipru protiv AEL-a bila fenomenalna stvar, ali je istakao da se ništa neće odlučivati u prvoj utakmici.

"Verujem da možemo da odigramo dobro i dođemo do povoljnog rezultata. Pod tim podrazumevam da damo jedan ili dva gola, a pobeda bi bila fenomenalna stvar. Ništa se, međutim, ne završrava, jer ima i revanš u Beogradu", kazao je Vermezović u Larnaki.

On je istakao da zna koji će tim izaći na teren u meču sa AEL-om.

"Nisam ga izdiktirao igračima, ali znaju oni, otprilike, ko će da igra na osnovu taktičkih stvari koje smo radili na treninzima. Sve bitno što smo imali uradili smo još u Beogradu", istakao je trener crno-belih.

Vermezović je naveo da ceni ekipu kiparskog šampiona, za koju je kazao da nema istaknutih zvezda, ali da poseduje sjajnu timsku igru.

"Oni su odlična ekipa i biće nam težak rival. Za nas je dobar podatak da kada prime gol, teško se vraćaju iz minusa. Pokušaćemo da iskoristimo tu njihovu manu. AEL preko 40 godina nije igrao u Evropi i prošle sezone nikada nisu preuzimali ulogu favorita. Sada se to malo promenilo, ne znam da li je razlog strah ili nešto drugo", rekao je trener Partizana.

Strateg crno-belih je istakao da je veliku pomoć u pripremi utakmice imao od trenera Apoela, Ivana Jovanovića.

"Atmosfera u našoj ekipi je odlična, ovaj trening iskoristili smo da vidimo kakav je ambijent i da osetimo teren. Trava je odlična, mnogo bolja nego na Malti. Nema nijedan razlog da ne odigramo dobro", zaključio je Vermezović.

Predstojeći meč je prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se u sredu u Larnaki od 19:45 sati po našem vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track