Veron za Kurir: Srbi, niste imali sreće, zato niste na Mundijalu!
Foto: Dado Djilas

Ekskluzivno: Argentinac Huan Sebastijan Veron za naš list

Veron za Kurir: Srbi, niste imali sreće, zato niste na Mundijalu!

Brazil 2014 -
Dejan Stanković i Mihajlović su moji veliki prijatelji, kaže legendarni „gaučos“

Seća se slavnih dana provedenih u Rimu.Huan Sebastijan Veron, legenda argentinskog i svetskog fudbala, nova je zvezda u nizu s kojom je Kurir ekskluzivno razgovarao tokom Svetskog prvenstva u Brazilu. Učesnik tri Mundijala danas je sportski direktor Estudijantesa iz La Plate, kluba u kojem je počeo i završio svoju više nego bogatu igračku karijeru.Čekali ga sa CNNVaši izveštači sreli su ga na stadionu Flamenga, gde je bio gost na pres-konferenciji u organizaciji „Adidasa“, u velelepnom prostoru adaptiranom u svojevrstan muzej svetskih prvenstava. Strpljivo je Kurir čekao na red, da se završi intervju za CNN.

Da ih Miha vidi... Kurirov izveštač i Veron
Da ih Miha vidi... Kurirov izveštač i Veron

Nije nas omelo ni što smo tri sata čekali da Argentinac napokon izađe sa stadiona, kao ni pokušaji ljubaznog osoblja „Adidasa“ da nas razuveri da ćemo uspeti da mu priđemo. Čim smo se upoznali, počela je priča o danima kad je s Laciom bio šampion Italije zajedno sa saigračima iz Srbije Sinišom Mihajlovićem i Dejanom Stankovićem.- Kako da se ne sećam tih dana - otpočeo je Huan Sebastijan razgovor na italijanskom i nastavio:- Siniša i Dejan su mi veliki prijatelji. Sjajno smo igrali te sezone, ispisali smo istoriju Lacija!Izdala vas FortunaČovek koji je jedan od preteča modernih fudbalera sredine terena žali što u Brazilu nema Srbije:- Ne znam zašto je to tako. Mihajlović je dobar trener, možda mu je nedostajalo malo sreće.Za kraj razgovora, Veron nas je u svom stilu zamolio da prenesemo poruku:- Pozdravite mi puno Sinisu. U stvari Sinišššššu, ha-ha-ha...

Pamti polufinale 2010.VRATIĆEMO DUG NEMCIMANa pres-konferenciji u Riju Veron je odgovarao na brojna novinarska pitanja, a najzanimljiviji je dao nemačkom kolegi koji je želeo da zna seća li se četvrtfinala SP 2010, kad su Nemci izbacili Argentinu sa 4:0.- Ne sećam se više, to su događaji iz prošlosti (smeh)... Voleo bih da se opet sretnemo, sad će rezultat biti drugačiji. Pobeđujemo i osvajamo Mundijal - rekao je raspoloženi Veron.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track