Vesna Zmijanac: Nikolija mi je skratila život za svojom karijerom!
Foto: Printscreen

Naporna

Vesna Zmijanac: Nikolija mi je skratila život za svojom karijerom!

Stars -
Za ovih 40 godina preživela sam svoju karijeru, ali ovih godinu dana sa njenom karijerom, mislim da mi je skratila život, otkrila je pevačica

Pevačica Vesna Zmijanac sa svojom ćerkom Nikolijom proslavila je Uskrs u novom stanu, koji je sam uređivala više od dve godine, i požalila se da joj je ćerka oduzela godinu dana života.

"Za ovih 40 godina preživela sam svoju karijeru, ali ovih godinu dana sa svojom karijerom, mislim da mi je skratila život. Sa ovim serijalom "Ples sa zvezdama"... nemam snage. Samo se kidam. Ona se sprema 24 sata. Ona je preodgovorna, pa onda stvori tremu", ispričala je Vesna emisiji "Exkluziv".

Vesna je otkrila da joj je više od dve godine trebalo da sredi stan svojoj ćerki, koji joj je poklonila kada je diplomirala.

"Mislila sam da sam sve naučila kada sam završila Bukolju u svoju kuću, ali nisam... Stan je rađen po feng šuiju, a to je zahtevalo mnogo toga, od ulaza i izlaza, pa do svega ostalog", otkrila je Vesna. Nikolija kaže da nije mnogo naučila o feng šuiju, ali da se oseća bolje.

"Nisam mnogo naučila, bila sam lenja, ali sam osetila. Osećam se mnogo bolje i sve mi ide", kaže Nikolija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track