Vešović: Zvezda će uzeti meru Naftanu

Kvalifikacije Lige Evrope

Vešović: Zvezda će uzeti meru Naftanu

Fudbal -
"Upoznali smo se sa Naftanom gledajući snimke. Mogu da kažem da su za poštovanje, ali da smo mi kvalitetniji. Prolaz u sledeće kolo kvalifikacija nikako ne sme da dođe u pitanje, rekao je Marko Vešović

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović rekao je da prolaz njegove ekipe u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa ne sme da dođe u pitanje, iako je njihov protivnik u drugom kolu Naftan za poštovanje.

"Upoznali smo se sa Naftanom gledajući snimke. Mogu da kažem da su za poštovanje, ali da smo mi kvalitetniji. Prolaz u sledeće kolo kvalifikacija nikako ne sme da dođe u pitanje. Bitno nam je da pobeđujemo na startu sezone jer će nam na taj nači dodatno porasti samopouzdanje", rekao je Vešović za klupski sajt.

Vešović je kazao da se fudbaleri Naftana odlično snalaze posle prekida i da imaju odličnu skok igru.

"Dobro se snalaze u prekidima i zato treba posebnu pažnju da obratimo na skok igru. Ne smemo da dozvolimo da bespotrebno pravimo faulove u opasnoj zoni, odakle bi njihovi skakači mogli da nas ugroze. Uočili smo da brzina može da bude jedna od naših najvećih prednosti", kazao je on.

Vešović je istakao da će njegova ekipa od samog starta utakmice biti agresivna.

"Olakšavajuća okolnost je što će dvojica igrača beloruskog tima propustiti dvomeč zbog obaveza u olimpijskoj reprezentaciji Belorusije. Pokušaćemo da budemo agresivni od samog starta i ako takav pristup zadržimo do kraja susreta verujem da ćemo se sa prednošću vratiti u Beograd", istakao je Vešović.

Crvena zvezda gostuje Naftanu u Belorusiji u četvrtak u 18.00 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track