BEOGRAD: 2 osobe povređene u udesu na Kružnom putu
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 2 osobe povređene u udesu na Kružnom putu

Beograd -
Muškarac star oko 30 godina zadobio je razderotinu na glavi i nadlaktici i kako se sumnja, potres mozga, a žena stara oko 66 godina razderotinu na glavi i povredu grudnog koša

BEOGRAD - Dve osobe povređene su u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 19.10 časova na Kružnom putu na Straževici, posle izlaska iz tunela ka Resniku, u Beogradu, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 30 godina zadobio je razderotinu na glavi i nadlaktici i kako se sumnja, potres mozga, a žena stara oko 66 godina razderotinu na glavi i povredu grudnog koša, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 101 intervenciju od kojih 18 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 205 intervencija od kojih 42 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se obraćale sve vrste hroničnih bolesnika, među kojima srčani, astmatičari, psihijatrijski, hipertoničari i dijabetičari, dodala je Macura. Portparol Hitne pomoći je savetovala adekvatno oblačenje, nošenje boce sa vodom, uzimanje tečnosti, vitamina, voća, povrća i mediteranskih namirnica i oprez u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja