BEOGRAD: 2 osobe povređene u udesu na Ledinama
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 2 osobe povređene u udesu na Ledinama

Beograd -
Ženska osoba stara oko 32 godine, vozač, zadobila je povrede glave, ruke i tela, a prevezena je na VMA, dok je žena stara oko 39 godina zadobila je povredu nadlaktice, ali je posle ukazane lekarske pomoći na licu mesta odbila dalju intervenciju

BEOGRAD - Dve osobe su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 19.25 časova na uglu ulica Semberijske i Dobanovačke u naselju Ledine na Novom Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ženska osoba stara oko 32 godine, vozač, zadobila je povrede glave, ruke i tela, a prevezena je na VMA, rekla je Macura. Žena stara oko 39 godina zadobila je povredu nadlaktice, ali je posle ukazane lekarske pomoći na licu mesta odbila dalju intervenciju, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 119 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 253 intervencije od kojih 68 na javnim mestima, precizirala je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje vode, vitamina, adekvatno oblačenje, odmor, oprez u saobraćaju, a radnicima, koji rade na građevinama, na visini, da se pridržavaju svih mera zaštite.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track