BEOGRAD: 2 osobe teško povređene u udesima
Foto: Dragan Kadić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 2 osobe teško povređene u udesima

Beograd -
Žena (24) je zadobila povredu glave, duboku posekotinu levog kolena, prelom oba skočna zgloba i bila je bez svesti nakon udesa u Sremčici, dok je muškarac star oko 30 godina zadobio prelom rebara u udesu u Ulici Cvetanova ćuprija

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe teže povređene, a pretučen je i vozač autobusa GSP-a, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ženska osoba stara 24 godine teže je povređena u saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 23.40 časova u Ulici Beogradska 150 u Sremčici, rekla je Macura. Ona je zadobila povredu glave, duboku posekotinu levog kolena, prelom oba skočna zgloba i bila je bez svesti, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 30 godina teže je povređen u udesu u Ulici Cvetanova ćuprija ispred broja 109, a zadobio je serijski prelom rebara i prevezen je u KBC Zemun, navela je Macura.

Vozač autobusa GSP-a, na liniji 25, muškarac star 28 godina, pretučen je i povređen oko 23.55 časova na uglu ulica Maksima Gorkog i Sinđelićeve, rekla je Macura.Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 100 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track