BEOGRAD: 3 osobe lakše povređene u udesima
Foto: Dragan Kadić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 3 osobe lakše povređene u udesima

Beograd -
U Višnjičkoj ulici lakše je povređen motociklista (54) koji je zadobio povrede grudnog koša i potkolenice, dok je u Ripnju u Železničkoj ulici devojka (15) zadobila razderotinu usne, povredu glave i desnog lakta, dok je mladić (25) povredio glavu

BEOGRAD - Tri osobe lakše su povređene u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile tokom noći u Beogradu, rečeno je jutros u gradskoj službi Hitne pomoći.

U Višnjičkoj ulici 34, u 21.36, lakše je povređen motociklista (54) koji je zadobio povrede grudnog koša i potkolenice, zbog čega je prevezen u Urgentni centar.

U nesreći koja se dogodila u Ripnju, u Železničkoj 38, povređene su dve osobe. Devojka (15) zadobila je razderotinu usne, povredu glave i desnog lakta, dok je mladić (25) povredio glavu i nije mogao da rekonstruiše događaj. Oboje su prebačeni u Urgentni centar.

Tokom noći, ekipa Hitne pomoći intervenisala je 107 puta, od čega 17 na javnom mestu, a najviše su se javljali hipertenzičari, srčani bolesnici i astmatičari. U toku dana, bilo je pet saobraćajnih udesa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track