BEOGRAD: 3 osobe povređene u udesima
Foto: Dragan Kadić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 3 osobe povređene u udesima

Beograd -
Žena stara oko 54 godine, kao vozač je u udesu, koji se dogodio na uglu ulica Ace Joksimovića i Vladimira Rolovića, zadobila povrede glave i levog kuka, muškarac star oko 30 godina, kao vozač je u udesu na uglu ulica Palmotićeve i Džordža Vašingtona zadobio povredu istezanje vrata, dok je jedna osoba povređena u sletanju vozila s puta na putu ka Ugrinovcima

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Žena stara oko 54 godine, kao vozač je u udesu, koji se dogodio oko 19.35 časova na uglu ulica Ace Joksimovića i Vladimira Rolovića, zadobila povrede glave i levog kuka, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star oko 30 godina, kao vozač je u udesu oko 21.15 časova na uglu ulica Palmotićeve i Džordža Vašingtona zadobio povredu istezanje vrata, istakla je portparol Hitne pomoći.

Jedna osoba je povređena u udesu oko 21.25 časova na Putu za Busije ka Ugrinovcima, kada je sletela vozilom sa puta, ali je odbila lekarski pregled, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do šest časova obavila 112 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, a lekarima su se, osim srčanih bolesnika i astmatičara, često obraćali i psihijatrijski bolesnici, precizirala je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, uzimanje vitamina, tečnosti i doručka i provetravanje prostorija u kojima se boravi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track