BEOGRAD: 3 osobe povređene u udesima
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 3 osobe povređene u udesima

Beograd -
Motociklista je povređen na Zrenjaninskom putu, dok je muškarac (36) zadobio je povrede grudnog koša u udesu u Rakovici, a nakon udesa u nasleju Braća Jerković, žena (67) sa povredama lakta i kolena prevežena na VMA

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Oko 6.35 u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu povređen je motociklista.

Muškarac star oko 36 godina je udesu, koji se dogodio oko 22.35 časova u Ulici 11. krajiške divizije u Rakovici, zadobio razderotinu čela, istezanje vrata i povredu grudnog koša, a prevezen je na VMA, rekla je Macura.

Žena stara oko 67 godina je kao pešak oko 19.15 časova u Braće Jerković, ispred broja 36 A, zadobila ortopedske povrede levog kolena i levog lakta, a prevezena je na VMA, navela je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 102 intervencije od kojih 14 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se od hroničnih bolesnika lekarima najčešće obraćali astmatičari. Portparol Hitne pomoći je nervoznim osobama savetovala da pre izlaska napolje sačekaju da se smiri vetar i upozorila da se pričuvaju oni koji imaju problema sa cirkulacijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track