BEOGRAD: 3 osobe teško povređene kada su uletele kolima u dvorište
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 3 osobe teško povređene kada su uletele kolima u dvorište

Beograd -
Devojka (20) koja je bila suvozač, zadobila je povrede grudnog koša i stomaka, posekotine na ruci i nozi, a konstatovana je mogućnost potresa mozga. Vozač (20) je imao razderotine po glavi i licu i tupu povredu grudnog koša. Drugi mladić je u nesreći "skinuta kosa i poglavina", a konstatovane su i povrede grudnog koša, vrata, stomaka i glave

BEOGRAD - Jedna devojka i dva mladića teško su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na Petlovom brdu kada su automobilom uleteli u jedno dvorište.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, oni su vozeći atomobil niz strmu ulicu, "preleteli" ogradu i parkirane automobile i zaustavili se u dvorištu. Na licu mesta poslate su dve lekarske ekipe, koje su nakon zbrinjavanja povređene dovezli do odeljenja reanimacije urgentnog centra.

Dvadesetogodišnja devojka koja je bila suvozač, zadobila je povrede grudnog koša i stomaka, posekotine na ruci i nozi, a konstatovana je mogućnost potresa mozga. Vozač automobila, takođe dvadesetogodišnjak, imao je razderotina po glavi i licu i tupu povredu grudnog koša. Drugi mladić je u nesreći "skinuta kosa i poglavina", a konstatovane su i povrede grudnog koša, vrata, stomaka i glave.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, tokom noći dogodile su se još tri saobraćajne nesreće, ali u njima nije bilo ozbiljno povređenih. Lekari su imali ukupno 99 intervencija, od kojih 26 na javnom mestu, najviše zbog astmatičara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track