BEOGRAD: 4 osobe povređene u udesima
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 4 osobe povređene u udesima

Beograd -
Svi povređeni su medicinski zbrinuti u Urgentnom centru, rekla je Nada Macura, portparol Hitne pomoći

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dve osobe su povređene u udesu, koji se dogodio oko 02.15 časova u Ulici Majora Zorana Radosavljevića u Batajnici, rekla je Macura. Muškarac star oko 32 godine i ženska osoba stara oko 25 godina zadobili su povrede glave i kolena, istakla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Ženska osoba stara oko 24 godine, motociklista, u udesu oko 20.10 časova u Ulici Kneza Miloša zadobila je povredu potkolenice, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 29 godina, vozač, u udesu oko 20. 25 časova nedaleko od muzeja "25. maj", nije zadobio vidljive povrede, ali je prevezen u Urgentni centar, navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 90 intervencija od kojih 25 na javnim mestima, a za protekla 24 časa ukupno 233 intervencije, od kojih 74 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima najčešće obraćali srčani bolesnici.Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće, šetnje, a onima koji odlaze na posao uzimanje kafe, čaja, limuna, meda i doručka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track