BEOGRAD: 5 osoba povređeno u 3 udesa
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 5 osoba povređeno u 3 udesa

Beograd -
Tri osobe su povređene u udesu koji se dogodio na uglu ulica Zire Adamovića i Slobodana Đurića, biciklista je povređen u Boriči, dok je još jedan muškarac povređen u Vojislava Ilića

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tri osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 00.50 časova na uglu ulica Zire Adamovića i Slobodana Đurića, rekla je Macura. Muškarac star 28 godina zadobio je razderotinu glave, druga osoba stara oko 22 godine zadobila je povredu levog ramena, a devojka stara oko 20 godina povredu oba kolena, rekla je Macura i dodala da su svi prevezeni u Urgentni centar.

Biciklista, muškarac star oko 48 godina, u udesu oko 21.20 časova u Ulici Ivana Milutinovića u Borči zadobio je povredu desne butine sa oguljotinom, a prevezen je u KBC Zvezdara, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star između 50 i 55 godina je u udesu oko 21 časa u Ulici Vojislava Ilića zadobio povredu leve arkade i trzajnu povredu vrata, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 99 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 236 intervencija od kojih 61 na javnim mestima, precizirala je Macura. Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici sa bolovima u grudima, a javljale su se i alkoholisane osobe, navela je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje tečnosti i osvežavajućih napitaka, adekvatno oblačenje, nošenje kišobrana i upozorila da je potrebno čuvati se nevremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track