BEOGRAD: Izmene na linijama javnog gradskog prevoza
Foto: Marina Lopičić

Zbog radova

BEOGRAD: Izmene na linijama javnog gradskog prevoza

Beograd -
Ukidaju se trolejbuske linije 28 i 40, a trolejbuska linija 41 od Studentskog trga do Banjice 2 biće pojačana. Na relaciji Studentski trg - Zvezdara, uspostavlja se autobuska linija sa oznakom 28 A

BEOGRAD - Zbog radova na trolejbuskoj kontaktnoj mreži u ulicama Takovskoj i Jaše Prodanovića na delu između ulica 27. marta i Cvijićeve, u periodu od subote 26. jula od 00:30 časova do ponedeljka 28. jula do 03:30 sati predviđene su izmene na linijama javnog gradskog prevoza.

Kako je saopštilo danas Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd, ukidaju se trolejbuske linije 28 i 40, a trolejbuska linija 41 od Studentskog trga do Banjice 2 biće pojačana. Na relaciji Studentski trg - Zvezdara, uspostavlja se autobuska linija sa oznakom 28 A, čija je trasa u oba smera Studentski trg - Vasina - Trg Republike - Makedonska - Braće Jugovića - Bulevar Despota Stefana - Cvijićeva - Dimitrija Tucovića - Čingrijina i terminus Zvezdara.

Za liniju 28 A privremeno se uspostavlja stajalište "Jaše Prodanovića 1" u Cvijićevoj ulici u zoni raskrsnice sa Jaše Prodanovića u smeru ka Bulevaru Despota Stefana.

Vozila sa linije 28 A duž trase koristiće postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza.Saobraćaj će se u Takovskoj ulici obavljati dvosmerno na jednoj polovini profila kolovoza, a u Ulici Jaše Prodanovića biće potpuno obustavljen, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track