BEOGRAD: Jedan mladić poginuo, dva teško povređena u Batajnici
Foto: Dragan Kadić

Hitna pomoć

BEOGRAD: Jedan mladić poginuo, dva teško povređena u Batajnici

Beograd -
Nesreća se dogodila nešto posle tri sata iza ponoći u ulici Jovana Brankovića kod broja 147 u Batajnici i 20-godišnji mladić poginuo je na licu mesta. U ovoj nesreći su teško povređena još dva mladića, od 24 i 21 godine, koji su sa povredama više organa i sistema, prebačeni u Urgentni centar na reanimaciju

BEOGRAD - U Batajnici je noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo jedan mladić, a dva su teško povređena, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila nešto posle tri sata iza ponoći u ulici Jovana Brankovića kod broja 147 u Batajnici i 20-godišnji mladić poginuo je na licu mesta. U ovoj nesreći su teško povređena još dva mladića, od 24 i 21 godine, koji su sa povredama više organa i sistema, prebačeni u Urgentni centar na reanimaciju.

Četrdeset pet minuta posle ponoći na putu za Trešnju ispred broja 41, pešak, mladić od 20 godina, istegnuo je vrat i zadobio tupu povredu glave i grudnog koša.Hitna pomoć je tokom noći imala ukupno 98 intervencija, od kojih je 26 bilo na javnom mestu.Od hroničnih bolesnika su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i psihijatrijski pacijenti, kao što je uobičajeno prilikom promene temperature, rekla je Macura.

Ona je dodala da je, takođe, bilo tuča i alkoholisanih, što je često slučaj tokom vikenda.Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog danau Beogradu su evidentirane 33 saobraćajne nezgode u kojima je 11 lica povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije. Na putevima u Srbiji, prema navodima AM S S-a, evidentirano je 97 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 62 lice teže i lakše povređjeno, a tri osobe su izgubile život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track