BEOGRAD: Linija 605 menja trasu zbog radova!
Foto: Beoinfo

pojačan saobraćaj na prilazu gradu

BEOGRAD: Linija 605 menja trasu zbog radova!

Beograd -
Zbog asfaltiranja na delu puta od Jakova do Boljevaca vozila na liniji 605 menjaju trasu kretanja pa sada prolaze sporednim ulicama

BEOGRAD - Vozila na liniji 605 saobraćaju od jutros izmenjenom trasom, zbog radova na delu od Jakova do Boljevaca, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dušan Obradović.

Obradović je rekao da vozila na toj liniji sada prolaze sporednim ulicama, jer se asfaltira deo od Jakova do Boljevaca i da se očekuje da će izmena biti snazi danas i sutra.

Na beogradskim ulicama saobraćaju 1.243 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.019 autobusa, precizirao je Obradović.Saobraćaj u Beogradu trenutno je pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi.

Saobraćaj je pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i na Obrenovačkom drumu, rekao je dežurni dispečer tog udruženja Vlada Ivetić.Ivetić je dodao da je trenutno povećan i broj trolejbusa u Vasinoj i Dobračinoj ulici i na Studentskom trgu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track