BEOGRAD: Radnik kladionice povređen tokom pljačke, jedan muškarac uboden ekserom!
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: Radnik kladionice povređen tokom pljačke, jedan muškarac uboden ekserom!

Beograd -
Muškarac star 23 godine, radnik obezbeđenja kladionice u Ulici Stevana Đurđevića na Trošarini, udaren je pištoljem po glavi

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu jedna osoba je povređena u razbojništvu, a jedno lice je zadobilo ubodnu ranu nanetu ekserom, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star 23 godine, radnik obezbeđenja kladionice, oko 22.25 časova u razbojništvu u Ulici Stevana Đurđevića na Trošarini, udaren je pištoljem po glavi, rekla je Macura. On je zadobio razderotinu, modricu i otok na glavi, a prevezen je u Urgntni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac, star oko 26 godina, oko 23.30 časova na ulazu iz Uzun Mirkove ulice na Kalemegdan zadobio je ubodnu ranu na desnoj strani stomaka, nanetu ekserom, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio oko 05.25 časova na Starom batajničkom drumu u Ulici Pukovnika Milenka Pavlovića, povređena je ženska osoba, koju je vojna hitna pomoć, prevezla do KBC Bežanijska Kosa, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 112 intervencija od kojih 19 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 238 intervencija od kojih 62 na javnim mestima, precizirala je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje vitamina, doručka, provetravanje prostorija u kojima se boravi i oprez u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track