BEOGRAD: U petak sednica Skupštine grada!
Foto: Marina Lopičić

Početak u 10 sati

BEOGRAD: U petak sednica Skupštine grada!

Beograd -
Na dnevnom redu sednice su i izmene odluke o određivanju zona na teritoriji grada, predlozi odluka o utvrđivanju zakupnina na poslovni prostor, uslovima i načinu raspolaganja stanovima izgrađenim prema projektu izgradnje 1.100 stanova, zatim o administrativnim taksama i organizaciji civilne zaštite

BEOGRAD - Skupština grada Beograda sutra će razmatrati Predlog strategije za uvođenje i razvoj finansijskog upravljanja i kontrole u gradu, kao i predlog rešenja o dodeli naziva mostu Zemun-Borča.

Na dnevnom redu sednice su i izmene odluke o određivanju zona na teritoriji grada, predlozi odluka o utvrđivanju zakupnina na poslovni prostor, uslovima i načinu raspolaganja stanovima izgrađenim prema projektu izgradnje 1.100 stanova, zatim o administrativnim taksama i organizaciji civilne zaštite na teritoriji grada.

Odbornici će razmatrati i predloge promene osnivačkog akta javnih komunalnih preduzeća "Beogradvode" i "Beograd-put" i Zoološkog vrta, kao i Predlog odluke o usvajanju početnog likvidacionog izveštaja "Jugokoncert".

Kako se navodi, odbornici će odlučivati i o razrešenju i imenovanju direktora i v. d. direktora u jednom broju ustanova čiji je osnivač grad, razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova, i razrešenju i imenovanju članova školskih odbora.

Sednica će početi sutra u 10 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track