BEOGRAD: U utorak sednica Skupštine grada!
Foto: Marina Lopičić

Odbornici odlučuju o većem broju tačaka

BEOGRAD: U utorak sednica Skupštine grada!

Beograd -
Pred odbornicima će se naći nekoliko planova detaljne regulacije, Predlog odluke o osnivanju Osnovne škole "Danilo Kiš" u naselju Stepa Stepanović, kao i Predlog o dopuni odluke o mreži osnovnih škola i izmeni odluke o mreži predškolskih ustanova na teritoriji grada

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za sutra petu sednicu Skupštine Beograda.

Pred odbornicima će se naći nekoliko planova detaljne regulacije, Predlog odluke o osnivanju Osnovne škole "Danilo Kiš" u naselju Stepa Stepanović, kao i Predlog o dopuni odluke o mreži osnovnih škola i izmeni odluke o mreži predškolskih ustanova na teritoriji grada.

Odbornici će raspravljati i o Predlogu odluke o utvrđivanju minimuma procesa rada za vreme štrajka zaposlenih u predškolskim ustanovama čiji je osnivač grad Beograd.

Na dnevnom redu naći će se i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na rebalanse programa poslovanja za 2014. godinu pojedinih komunalnih preduzeća i ustanova.

Odbornici će odlučivati i o podizanju spomenika ruskim i srpskim vojnicima poginulim u Prvom svetskom ratu.Na dnevnom redu su i predlozi rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direktora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad, upravnih, nadzornih i školskih odbora i pojedinih članova stalnih radnih tela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track