BEOGRAD: Zbog radova na šinama tramvaji ne saobraćaju Bulevarom!
Foto: Beoinfo

popravljaju kolosek

BEOGRAD: Zbog radova na šinama tramvaji ne saobraćaju Bulevarom!

Beograd -
Izmene saobraćaja trajaće od 19. jula do 4. avgusta.Tramvaji sa linije 2, saobraćaće ulicama 27. marta, tramvaji sa linije 3, saobraćaće na relaciji Tašmajdan - Kneževac, sa oznakom 3L, dok će tramvaji sa linije 6 saobraćati od Omladinskog stadiona do Ustaničke sa oznakom 6L. Tramvaji sa linije 7 od Vukovog spomenika do Starog savskog mosta, saobraćaće preko Dorćola, sa oznakom 7L1, a tramvaji sa linije 12, saobraćaće na relaciji Tašmajdan - Banovo brdo, sa oznakom 12L

BEOGRAD - Tramvajski saobraćaj u Bulevaru kralja Aleksandra, od Ruzveltove do Beogradske ulice, biće potpuno obustavljen, a važiće izmenjen režim rada linija GSP, zbog popravke tramvajskog koloseka.

Kako je saopštio GSP "Beograd" izmene režima saobraćaja trajaće od 19. jula do 4. avgusta.Tramvaji sa linije 2, u oba smera, saobraćaće ulicama 27. marta, Starine Novaka, Beogradskom i dalje redovnom trasom.

Tramvaji sa linije 3, saobraćaće na relaciji Tašmajdan - Kneževac, sa oznakom 3L, dok će tramvaji sa linije 6 saobraćati od Omladinskog stadiona do Ustaničke sa oznakom 6L.

Tramvaji sa linije 7, u oba smera, od Vukovog spomenika do Starog savskog mosta, saobraćaće preko Dorćola, sa oznakom 7L1, a tramvaji sa linije 12, saobraćaće na relaciji Tašmajdan - Banovo brdo, sa oznakom 12L.

Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja