BEOGRAD: Poginula prostitutka, dvoje povređeno u udesu na Novosadskom putu
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: Poginula prostitutka, dvoje povređeno u udesu na Novosadskom putu

Beograd -
Do udesa je došlo kada je kombi naleteo na "kadeta" koji se nepropisno polukružno okretao. Povređena su i dvojica muškaraca od kojih je jedan pripadnik MUP-a Srbije koji, u trenutku nesreće, nije bio na dužnosti

BEOGRAD - U sudaru dva vozila kod Manceovog nadvožnjaka na Novosadskom putu, poginula je žena bez ličnih dokumenata, najverovatnije prostitutka, koja je stajala pored puta, a povređena su i dvojica muškaraca od kojih je jedan pripadnik MUP-a Srbije koji, u trenutku nesreće, nije bio na dužnosti.

Do udesa je došlo kada je kombi naleteo na "kadeta" koji se nepropisno polukružno okretao.

O snazi udara govori podatak da su motor i menjač iz "kadeta" odleteli više desetina metara od slupanih vozila.

"Jedna osoba je poginula kao pešak, a dve su povređene, od kojih jedno teže, u sudaru dva automobila oko ponoći na Novosadskom autoputu u Beogradu", izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Poginula je kao pešak žena stara oko 30 godina. Muškarac star oko 40 godina zadobio je težu povredu glave, bio je u komi, a prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći. Tom prilikom mladić star 23 godine zadobio je rasekotinu na čelu, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

Macura je dodala da su se sinoć u Beogradu dogodila još dva saobraćajna udesa u kojima su povređene ukupno četiri osobe, među kojima i jedno dete. U udesu oko 20 časova u Ulici Cara Nikolaja na Vračaru motociklista, muškarac star 46 godina zadobio je povrede glave i kolena. Tom prilikom dečak uzrasta 14 godina zadobio je povrede glave i ramena, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

U udesu oko 22.30 časova na Pančevačkom mostu, vozač, star 42 godine, zadobio je povredu potkolenice, dok je devojka stara 24 godine zadobila povredu glave i istezanje vrata, a prevezena je u Urgentni centar, dodala je Macura.Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 26 na javnim mestima, precizirala je Macura.

(Pink/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track