Bolnica Beograd: Akcija dodele besplatnih programa vantelesne oplodnje
Foto: Shutterstock

Humanitarna akcija

Bolnica Beograd: Akcija dodele besplatnih programa vantelesne oplodnje

Beograd -
Rok za podnošenje prijava je 18. oktobar, kada će u 13 sati u prostorijama bolnice biti i javno izvlačenje imena parova

BEOGRAD - Specijalna bolnica "Beograd" pozvala je danas zainteresovane parove da se prijave za učešće u humanitarnoj akciji dodele besplatnih programa vantelesne oplodnje, u kojoj će omogućiti "duplu sreću", odnosno poklon za dva para.

Rok za podnošenje prijava je 18. oktobar, kada će u 13 sati u prostorijama bolnice biti i javno izvlačenje imena parova.

Ističući da je Dečija nedelja i ove godine povod za prijavljivanje parova za osmu humanitarnu akciju za dodelu besplatnih programa oplodnje, Specijalna bolnica "Beograd" je podsetila da je u ovim akcijama do sada izvlačen jedan srećni par.

"U cilju davanja doprinosa povećanju nataliteta bolnica je pokrenula inicijativu učlanjenja donatora u Bejbi klub, kome i sama doprinosi tako što na svake dve trećine obezbeđenih sredstava za besplatnu vantelesnu oplodnju, ona izdvaja treću trećinu", navedeno je u saopštenju.

Prvi član kluba ovih dana postao je "Miter internešenel", zahvaljujući čemu će u ovoj akciji umesto jednog, biti izvučena dva para koja će dobiti besplatni program vantelesne oplodnje.

Imena parova u ovoj akciji izvući će jednogodišnja Darija, ćerka glumice Ljiljane Jakšić, koja je u 52 godini života dobila dete zahvaljujući vantelesnoj oplodnji u bolnici "Beograd“.

Zainteresovani parovi za učešće u akciji mogu se prijaviti dežurnoj službi bolnice na telefone : +381 (0) 11 3282 742, +381 (0) 11 3282 864, od 0 do 24 sata. Parovi koji se prijave moraju lično da prisustvuju izvlačenju jer bolnica insistira na apsolutno transparentnom postupku, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track