BRIGA O NAJMLAĐIMA: Druženje policije i dece na Adi cingaliji!
Foto: Pr

Internacionalna policijska asocijacija

BRIGA O NAJMLAĐIMA: Druženje policije i dece na Adi cingaliji!

Beograd -
Svakog vikenda organizuju različite aktivnosti, besplatnu obuku bezbedne vožnje rolera, obuku iz bezbedne vožnje bicikla, a naredni vikend obuka za izviđače i skijanje na vodi

Internacionalna policijska asocijacija - Regija Beograd u cilju promocije zdravog načina života i brige o najmlađima, tokom jula, na beogradskom moru "Adi cingaliji" svakog vikenda organizuje sportsko leto IPA - Briga o mladima".

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, koji su članovi Internacionalne policijske asocijacije, odlučili su da svoj godišnji odmor i vreme kada nisu na dužnosti provedu družeći se sa najmlađima. Do sada smo svakog vikenda organizovali različite aktivnosti, besplatnu obuku bezbedne vožnje rolera, obuku iz bezbedne vožnje bicikla, zatim kros za decu, slikanje, realni aikido, fitnes, karate, a naredni vikend je planirana obuka za izviđače i za kraj skijanje na vodi. Na ovaj način želimo da pokažemo da pored svoje posvećenosti očuvanju javnog reda i mira, posebnu pažnju posvećujemo mladima kroz edukaciju o bezbednom ponašanju tokom sportskih aktivnosti i van njih, kao i kroz treniranje borilačkih veština i samoodbrane. Zbog velikog interesovanja naših najmlađih drugara, razmišljamo o nastavku ovih aktivnosti. Smatramo da život svakog policajca pripada zajednici i dok živi on mora za nju da čini sve što treba", rekao je dr Nebojša Pantelić, delegat Srbije u Izvršnom savetu svetske IPA i predsednik Regije Beograd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track