MARAKANA: Povređena devojka
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

MARAKANA: Povređena devojka

Beograd -
Devojka je zadobila povrede više organa, nije gubila svest iako je imala i povredu glave, a odvezena je na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar

BEOGRAD - U Bulevaru oslobođenja, kod Zvezdinog stadiona, sinoć je povređena jedna ženska osoba od približno 22 godine, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura navodeći i da su u Beogradu još dve osobe zadobile povrede u saobraćajnim udesima.

Prema njenim rečima, devojka je zadobila povrede više organa, nije gubila svest iako je imala i povredu glave, a odvežena je na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar.

Na Cvetkovoj pijaci, kod okretnice autobusa 35, autobus je udario pešaka starog približno 65 godina, koji se žalio na bol u levom ramenu i posle zbrinjavanja odvežen je u Kliničko-bolnički centar Zvezdara, rekla je Macura.

U Tekeriškoj ulici na Voždovcu vozač, navodno u alkoholisanom stanju, udario je automobilom u banderu a sa tupom povredom glave odvežen je u Urgentni centar, kazala je ona.

Hitna pomoć imala je do jutros ukupno 111 intervencija, od čega 26 na javnom mestu. Lekarsku pomoć tokom protekle noći tražili su uglavnom hronični bolesnici, a bilo je i slučajeva alkoholisanosti i sporadičnih tuča, rekla je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track