(VIDEO, FOTO-GALERIJA) NIŠTA NIJE OSTALO: Umesto Depoa zgarište
Foto: Tanjug

Sve se urušilo, roba izgorela

(VIDEO, FOTO-GALERIJA) NIŠTA NIJE OSTALO: Umesto Depoa zgarište

Beograd -
Sve što smo unutra imali je uništeno, roba je izgorela, a sa gradskim čelnicima ćemo razgovarati i nastojaćemo da se dogovorimo o što bržoj rekonstrukciji i sanaciji objekta jer od rada u ovom objektu zavisi najmanje 1.000 ljudi, jedan od zakupaca tezgi
1 / 4 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Požar u Depou u Bulevaru kralja Aleksandra 142 u Beogradu ugašen je a deo vatrogasnih ekipa biće u pripravnosti danas i sutra kako bi se sanirala šteta i obezbedila nagorela roba.

Požar je izbio jutros oko osam sati na krovnoj konstrukciji te zgrade, a potom se proširio i na unutrašnjost objekta, gde su bile tezge sa garderobom i mnogim drugim stvarima, da bi se potom sasvim urušio.

Dušan Knežević, takođe, jedan od zakupaca tezge kaže da se vlasnici tezgi pretpostavljaju da su uzrok loše instalacije."Sve što smo unutra imali je uništeno, roba je izgorela, a sa gradskim čelnicima ćemo razgovarati i nastojaćemo da se dogovorimo o što bržoj rekonstrukciji i sanaciji objekta jer od rada u ovom objektu zavisi najmanje 1.000 ljudi", kaže Knežević.

On je zabrinut jer su i on i njegove kolege sada ostali bez posla i primanja i nadaju se da će imati podršku od grada da se "Depo" obnovi.

http://www.youtube.com/watch?v=0W29aRgHBVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track