GSP: Pogon Dorćol dobio novi tehnički pregled za trolejbuse!
Foto: Marina Lopičić

Najmodernija oprema

GSP: Pogon Dorćol dobio novi tehnički pregled za trolejbuse!

Beograd -
Tehnički pregled na Dorćolu smešten je u renoviranoj radionici koja je bila opredeljena za internu kontrolu trolejbusa, a od opereme nabavljeni su valjci za proveru kočionih sila, nagazna ploča za kontrolu usmerenosti prednjih točkova,savremena kanalska stubna dizalica

BEOGRAD - Tehnički pregled za trolejbuse JKP GSP "Beograd" i druge tipove vozila za više od 3,5 tona nosivosti od sada će se obavljati na Dorćolu i to najmodernijom opremom.

Kako navode u GSP, od 22. jula sa radom je počeo prvi tehnički pregled u Srbiji koji je potpuno prilagođen kontroli trolejbusa.

Tehnički pregled na Dorćolu smešten je u renoviranoj radionici koja je bila opredeljena za internu kontrolu trolejbusa.

Što se opreme i instrumenata tiče, navodi se, tu su valjci za proveru kočionih sila, nagazna ploča za kontrolu usmerenosti i geometrije prednjih točkova, ali i savremena kanalska stubna dizalica, aparat za proveravanje usmerenosti snopa svetla i centriranje farova, kao i aparat za merenje kvaliteta izduvnih gasova benzinskih i dizel motora.

"Tehnički pregled na Dorćolu ima sve preduslove za kvalitetan rad - zaposlene sa velikim znanjem i dugogodišnjim iskustvom, kao i nov, moderan alat, sa kojim će kontrola vozila biti detaljna i brza.

Završetkom ovog projekta JKP GSP "Beograd" je korak bliže mestu lidera na beogradskom tržištu usluga tehničkog pregleda vozila".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track