HITNA POMOĆ: Ubistvo, tuče, saobraćajke obeležile noć u Beogradu!
Foto: Zorana Jevtić

Burno

HITNA POMOĆ: Ubistvo, tuče, saobraćajke obeležile noć u Beogradu!

Beograd -
Macura je dodala da su se tokom noći u Beogradu dogodila i dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene.Muškarac star oko 44 godine je oko 00.10 časova na Zrenjaninskom putu kolima uleteo u trafiku, a tom prilikom zadobio je povredu glave

BEOGRAD - Muškarac star oko 30 godina ubijen je sinoć oko 22.30 časova u Ulici Nikole Marakovića 27 u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

On je više puta uboden nožem, a imao je ubodnu ranu u predelu leve strane grudnog koša i rasekotinu leve šake, rekla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je dodala da su oko 23 časa na Ibarskoj magistrali kod Lipovačkih šuma u tuči povrede glave zadobila trojica mladića, od kojih su dvojica stara oko 24, a jedan oko 26 godina.Jedan od njih je teže povređen, jer je imao prelom desne potkolenice, istakla je Macura i dodala da su prevezeni u Urgentni centar.

Macura je dodala da su se tokom noći u Beogradu dogodila i dva saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene.Muškarac star oko 44 godine je oko 00.10 časova na Zrenjaninskom putu kolima uleteo u trafiku, a tom prilikom zadobio je povredu glave, istakla je Macura.

U udesu oko 19.15 časova na autoputu kod skretanja za aerodrom muškarac star oko 38 godina zadobio je posekotinu levog lakta, istezanje vrata i povredu grudnog koša, navela je Macura.

Tom prilikom žena stara 70 godina zadobila je povredu grudnog koša, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 124 intervencije od kojih 21 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je dodala da je na jučerašnjoj vojnoj paradi obavljeno 11 lekarskih intervencija, ali da su sve bile lakše prirode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track