JKP PARKING SERVIS: Nove pretplate za stanare u blizini parkirališta Sava Centar!
Foto: JKP Parking Servis

Popust

JKP PARKING SERVIS: Nove pretplate za stanare u blizini parkirališta Sava Centar!

Beograd -
Umesto da za celodnevno parkiranje vozila plaćaju 8.500 dinara mesečno, stanovnici ulica koje se nalaze u okolini parkirališta „Sava Centar“, sada će izdvajati 1.100 dinara

BEOGRAD - JKP „Parking servis“ Beograd na svom parkiralištu „Sava Centar“ uveo je novu mesečnu pretplatu za stanare koji žive u blizini ovog parkirališta kao i povoljnije pretplate do kraja godine, za parkiranje vozila pravnih lica.

Umesto da za celodnevno parkiranje vozila plaćaju 8.500 dinara mesečno, stanovnici ulica koje se nalaze u okolini parkirališta „Sava Centar“, sada će izdvajati 1.100 dinara. Uvođenjem nove pretplate stanarima ulica ograničenim bulevarima: Mihajla Pupina, Antifašističke borbe, Milutina Milankovića, Milentija Popovića, Vladimira Popovića i Arsenija Čarnojevića, omogućeno je skoro osam puta jeftinije parkiranje vozila na parkiralištu „Sava Centar“.

Foto JKP Parking servis
Foto JKP Parking servis

Pravna lica, od 1. avgusta, mogu da ostvare popust na ime mesečne pretplate za parkiranje više putničkih vozila od 07 do 20.30 časova, kao i na mesečnu pretplatu od 00 do 24 časa. Popust od 10% na mesečnu pretplatu ostvaruju za parkiranje od pet do deset putničkih vozila, dok je za parkiranje 11 i više putničkih vozila moguće ostvariti 20% popusta na mesečnu pretplatu.

Opredeljujući 100 parking mesta ovim pretplatama, izlazimo u susret zahtevima i inicijativama naših korisnika kako bismo im pružili što bolju uslugu parkiranja u našim objektima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track