JKP PARKING SERVIS: Predstavljene info mape za lakše parkiranje!
Foto: JKP Parking Servis

Brošure namenjene turistima

JKP PARKING SERVIS: Predstavljene info mape za lakše parkiranje!

Beograd -
Kako bi se svi oni koji prvi put parkiraju u Beogradu lako snašli, Bg Info Mapa od sada sadrži ucrtane parking zone sa ulicama na kojima su prikazana javna parkirališta i garaže, kao i uputstva za korišćenje i plaćanja usluga parkiranja

BEOGRAD - Od srede na objektima JKP „Parking servis“ biće dostupna štampana uputstva u formi flajera, sa osnovnim podacima o uslugama koje pruža „Parking servis“.

Na ovaj način želimo da turistima, kojih u Beogradu godišnje ima oko 640.000, pojasnimo načine parkiranja u gradu, kao i načine plaćanja ove usluge.

U prostorijama Turističkog informativnog centra v.d. direktora TOB-a Miodrag Popović, portparol i marketing menadžer BG Info Boks-a Biljana Nedeljković i v.d. direktora JKP „Parking servis“ Beograd Andrija Čupković danas su predstavili besplatne turističke mape grada – BG info mape.

− Svako od nas kad ode u inostranstvo automobilom - traži mesto gde može bezbedno da parkira svoje vozilo, jer ne zna kakvi su propisi - da li će mu neko na primer skinuti tablice, kao u Atini, staviti lisice kada otputuje u Rijeku ili odneti automobil. Kako naši gosti ne bi imali neprijatne situacije da ih odnese „pauk“ ili zbog neinformisanosti ne plate parkiranje na vreme, pripremili smo im detaljna uputstva na engleskom i srpskom jeziku u kojima pružamo neophodne informacije i instrukcije korisnicima koji prvi put koriste naše usluge parkiranja – rekao je Čupković.

Foto: JKP Parking servis
Foto: JKP Parking servis

Sve veći broj turista u Beograd dolazi automobilom. Kako bi se svi oni koji prvi put parkiraju u Beogradu lako snašli, Bg Info Mapa od sada sadrži ucrtane parking zone sa ulicama na kojima su prikazana javna parkirališta i garaže, kao i uputstva za korišćenje i plaćanja usluga parkiranja.

Posetiocima je skrenuta pažnja da je parkiranje u centru Beograda vremenski ograničeno, dok na javnim parkiralištima i u garažama „Parking servisa“ svoja vozila neograničeno mogu parkirati u vremenu od 00 do 24 časa. Na flajeru se nalazi mapa Beograda na kojoj su obeležene parking zone (crvena, žuta i zelena), lokacije javnih parkirališta i garaža, kao i poslovnice Korisničkog servisa, u kojima turisti mogu dobiti dodatne informacije.

Foto: JKP Parking servis
Foto: JKP Parking servis

Kako bi turisti lakše vizuelno identifikovali parking zone, na flajeru su prikazane table crvene, žute i zelene zone. Posetioci se upućuju na mesta gde mogu kupiti parking karte, a za opciju plaćanja parkiranja SMS-om savetujemo im kupovinu kartica naših mobilnih operatera.

Štampanim sadržajima ovakvog tipa, „Parking servis“ izlazi u susret inicijativama svojih korisnika, kako bi korišćenje usluga koje nudi učinio lakšim, bržim, pristupačnijim i sigurnijim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track