MALI: Obnovićemo Depo, ali moramo voditi računa i o bezbednosti!
Foto: Fonet

Procedura se mora ispoštovati

MALI: Obnovićemo Depo, ali moramo voditi računa i o bezbednosti!

Beograd -
Ja ne mogu da prihvatim pritisak da oni sada traže nešto što nije sigurno, jer moramo da vodimo računa o bezbednosti. Dali smo im mogućnost da na bilo kojoj lokaciji Gradskih pijaca koriste tezge besplatno kako bi zaradili novac, rekao je Mali

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da grad nije izbegao rešavanje problema Depoa, ali da se mora ispoštovati procedura.

"Ja ne mogu da prihvatim pritisak da oni sada traže nešto što nije sigurno, jer moramo da vodimo računa o bezbednosti. Dali smo im mogućnost da na bilo kojoj lokaciji Gradskih pijaca koriste tezge besplatno kako bi zaradili novac", rekao je Mali novinarima u Zemunu.

Mali je naglasio da zakupci iz Depoa imaju svakodnevnu komunikaciju sa direktorom GSP-a i sa direktorom Gradskih pijaca i da nije potrebno da se on lično sa njima nalazi.

"Mi ćemo obnoviti Depo jer je to spomenik kulture, ali ne možemo mimo pravila. Zakupcima će biti omogućeno da se vrate u Depo", napomenuo je Mali.

Mali je rekao da policija radi na raščišćavanju štete od požara i da se radi na njenoj proceni, kao i da se pravi projekata kako će Depo izgledati u narednom periodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track