MALI: Povećano plaćanje karata u vozilima gradskog prevoza!
Foto: Nemanja Pančić

Apel urodio plodom

MALI: Povećano plaćanje karata u vozilima gradskog prevoza!

Beograd -
Da bi se konsolidovao i normalno funkcionisao javni prevoz moramo da naviknemo da plaćamo karte, rekao je Mali i dodao da će od 1. septembra početi pojačana kontrola na svim linijama javnog gradskog prevoza kako bi se povećala naplata

OBRENOVAC - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali apelovao je danas na Beograđane da plaćaju gradski prevoz i istakao da je u protekle dve nedelje, od početka kampanje o neophodnosti plaćanja prevoza, porastao broj validiranih karata za 20 odsto.

"Da bi se konsolidovao i normalno funkcionisao javni prevoz moramo da naviknemo da plaćamo karte", rekao je Mali novinarima prilikom obilaska radova na izgradnji porušenih kuća u Obrenovcu.

Mali je rekao da će od 1. septembra početi pojačana kontrola na svim linijama javnog gradskog prevoza kako bi se povećala naplata.

"Možda i nema potrebe za kontrolom ukoliko svi građani shvate da je neophodno plaćati karte, a dosadašnji apel i kampanja su urodili plodom", naveo je Mali.

On je ipak istakao da je Beograd "na pola puta" od kraja konsolidacije javnog prevoza i dodao da se nada da će to biti završeno u narednih nekoliko meseci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track