NOĆ U BEOGRADU: Dvoje povređeno u saobraćajci, najviše zvali psihijatrijski bolesnici
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Dvoje povređeno u saobraćajci, najviše zvali psihijatrijski bolesnici

Beograd -
Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila ukupno 247 intervencija od kojih 67 na javnim mestima

BEOGRAD - Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 98 intervencija od kojih 16 na javnim mestima, a u tom periodu dogodio se jedan saobraćajni udes u kojem su dve osobe lakše povređene, dok su se lekarima najčešće obraćali psihijatrijski bolesnici.

Kako je izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, u udesu koji se dogodio oko 20.20 časova u Ulici Jurija Gagarina bb na Novom Beogradu, muškarac star 26 godina i žena stara 51 godinu zadobili su povrede istegnuće vrata.Muškarac je prevezen na VMA, a žena u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila ukupno 247 intervencija od kojih 67 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali psihijatrijski bolesnici i alkoholisane osobe, a bilo je i astmatičara i srčanih pacijenata, navela je Macura i dodala da je, prema podatku iz klinike za psihijatriju, pregledano 27 pacijenata.

Portparol Hitne pomoći je savetovala uzimanje toplih napitaka i doručka, nošenje adekvatne odeće i obuće, provetravanje prostorija i oprez u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track